Galen Pharm
Korpa

INOFEM AKTIV PRAŠAK A20

INOFEM AKTIV PRAŠAK A20
-15 %
INOFEM AKTIV PRAŠAK A20
Opis
Namena:Inofem Activ je namenjen svim ženama koje planiraju trudnoću i koje su trudne jer utiče na sazrevanje kvalitetne jajne ćelije i povećava stopu ..
1.211,25 RSD

MP cena: 1.425,00 RSD

Vaša ušteda: 213,75 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: 30956
  • Vaša ušteda:: 213,75
Pregleda: 1699
Namena:
Inofem Activ je namenjen svim ženama koje planiraju trudnoću i koje su trudne jer utiče na sazrevanje kvalitetne jajne ćelije i povećava stopu ovulacije, utiče na formiranje zdravog ploda i ima ulogu u prevenciji spine bifide, gestacijskog dijabetesa i stečene trombofilije.
Inofem Activ je snažni antioksidans (redukuje oksidativni stres koji je povezan sa oštećenjem oocita), smanjuje hiperandrogenizam i
smanjuje insulinsku rezistenciju. Kroz svoj efekat na put kalcijuma, ima direktnu i ključnu ulogu u sazrevanju oocita što dovodi do boljeg kvaliteta oocita i povećanja stope ovulacije. Dalje, to ima uticaja na oplodnju i rani razvoj embriona.
Inofem Activ značajno povećava mogućnost za oplodnju i stopu uspeha u začeću. Ovo je posebno izraženo kod pacijentkinja sa PCOS i endometriozom.

Način upotrebe:
Jednom ili dva puta dnevno 1 kesica praška rastvorena u čaši vode ili koristite na način koji vam je propisao vaš lekar.

Sastav:
1 kesica sadrži:

 Mio-inozitol           2000mg

 Folna kiselina         200µg

Pakovanje: 20 kesica.


Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro