Galen Pharm
Korpa

IMUNOLAK CPS A30

IMUNOLAK CPS A30
IMUNOLAK CPS A30

Opis

Za očuvanje dobrog zdravlja izuzetno je važno da imunološki sistem bude u stanju da efikasno ukloni patogene (bakterije, viruse, gljivice ili njihove ..
1.534,45 RSD

MP cena: 1.743,69 RSD

Vaša ušteda: 209,24 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 26943
Pregleda: 875

Za očuvanje dobrog zdravlja izuzetno je važno da imunološki sistem bude u stanju da efikasno ukloni patogene (bakterije, viruse, gljivice ili njihove toksine), a da istovremeno uspostavi oralnu toleranciju na proteine iz hrane (antigene).

Delovanje:
IMUNOLAK dodatak ishrani, tačnije korisne bakterije koje čine njegov sastav, se vezuju za enterocite (ćelije koje čine unutrašnju površinu creva i koje apsorbuju hranljive materije) i snažno deluju protiv patogenih bakterija i njihovih toksina. IMUNOLAK utiče na povećanje produkcije T-regulatornih ćelija i njihovo antialergijsko delovanje, što doprinosi balansiranju odgovora imunološkog sistema.
Ojačava se imunološki odbrambeni mehanizam organizma i omogućava nesmetana resorpcija hranljivih materija. Time se stvaraju preduslovi za odsustvo alergijskih reakcija odnosno podržava se razvoj oralne tolerancije kod raznovrsne ishrane.

Sastav:
Jedna kapsula sadrži 5 milijardi liofiliziranih bakterija mlečne kiseline u sledećem odnosu:

  • Lactobacillus casei BL 2401 (40%),
  • Lactobacillus salivarius BL 2201 (40%) i
  • Bifidobacterium breve BL 3406 (20%).

Način primene:
Odrasli i deca iznad tri godine. Piti jednu kapsulu dnevno tokom 1 do 3 meseca. Kod dece i osoba koje imaju problema sa gutanjem kapsule, potrebno je otvoriti kapsulu i sadržaj kapsule rastvoriti u maloj zapremini tečnosti.

Pakovanje: 30 kapsula.Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: imunolak , cps , a30