Galen Pharm
Korpa

IMUNOLAK CPS A30

IMUNOLAK CPS A30
IMUNOLAK CPS A30
Opis
Za očuvanje dobrog zdravlja izuzetno je važno da imunološki sistem bude u stanju da efikasno ukloni patogene (bakterije, viruse, gljivice ili njihove ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.914,07 RSD

Cena u apotekama: 2.175,08 RSD

Vaša ušteda: 261,01 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 26943
  • Vaša ušteda:: 261,01

Za očuvanje dobrog zdravlja izuzetno je važno da imunološki sistem bude u stanju da efikasno ukloni patogene (bakterije, viruse, gljivice ili njihove toksine), a da istovremeno uspostavi oralnu toleranciju na proteine iz hrane (antigene).

Delovanje:
IMUNOLAK dodatak ishrani, tačnije korisne bakterije koje čine njegov sastav, se vezuju za enterocite (ćelije koje čine unutrašnju površinu creva i koje apsorbuju hranljive materije) i snažno deluju protiv patogenih bakterija i njihovih toksina. IMUNOLAK utiče na povećanje produkcije T-regulatornih ćelija i njihovo antialergijsko delovanje, što doprinosi balansiranju odgovora imunološkog sistema.
Ojačava se imunološki odbrambeni mehanizam organizma i omogućava nesmetana resorpcija hranljivih materija. Time se stvaraju preduslovi za odsustvo alergijskih reakcija odnosno podržava se razvoj oralne tolerancije kod raznovrsne ishrane.

Sastav:
Jedna kapsula sadrži 5 milijardi liofiliziranih bakterija mlečne kiseline u sledećem odnosu:

  • Lactobacillus casei BL 2401 (40%),
  • Lactobacillus salivarius BL 2201 (40%) i
  • Bifidobacterium breve BL 3406 (20%).

Način primene:
Odrasli i deca iznad tri godine. Piti jednu kapsulu dnevno tokom 1 do 3 meseca. Kod dece i osoba koje imaju problema sa gutanjem kapsule, potrebno je otvoriti kapsulu i sadržaj kapsule rastvoriti u maloj zapremini tečnosti.

Pakovanje: 30 kapsula.Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro