Galen Pharm
Korpa

IMMUNITEA FORTE KAPSULE 200MG A20

IMMUNITEA FORTE KAPSULE 200MG A20
IMMUNITEA FORTE KAPSULE 200MG A20
Opis
Immunitea Forte je vrhunski dodatak ishrani na bazi severnoameričkog žen-šena, sa dodatkom 10 mg cinka i 240 mg vitamina C. Immunitea Forte je snažn..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

586,08 RSD

Cena u apotekama: 666,00 RSD

Vaša ušteda 79,92 RSD
  • Lager: Nema na lageru
  • Brend: IMMUNO SYSTEMS
  • Šifra proizvoda: 24863
  • Vaša ušteda: 79,92

Immunitea Forte je vrhunski dodatak ishrani na bazi severnoameričkog žen-šena, sa dodatkom 10 mg cinka i 240 mg vitamina C. Immunitea Forte je snažna i efikasna prirodna formula za jačanje imuniteta i zaštitu zdravlja. Namenjena je prevenciji infektivnih bolesti kao što su bakterije i virusne infekcije koje se manifestuju kao prehlada, kijavica, grip i stomačne tegobe. Immunitea Forte pojačava imunski sistem prirodnim putem, ona stimuliše mehanizme odbrane našeg organizma da svoje funkcije obavljaju efikasnije.

Delovanje:
Immunitea Forte deluje podsticajno na prirodni imunski sistem organizma da stvara i održava uvećan broj aktivnih limfocita. Limfociti su grupa ćelija koje organizam stalno proizvodi i pripadnici su familije belih krvnih zrnaca. Oni su konstantno u pripravnosti da odbrane organizam od virusa, bakterija i drugih stranih tela (patogeni). U slučaju prisustva stranih tela u organizmu limfociti se aktiviraju, prepoznaju i označavaju neželjene promene i strana tela generisanjem antitela. Antitela daju signal drugoj vrsti limfocita da eliminišu neželjene promene i zaustave napad stranih tela na naš organizam. Glavni problem u održanju zdravlja je kada naše telo, zbog smanjenog broja i aktivnosti limfocita usled umora, stresa, i dijeta kao i pojačane izloženosti virusima i bakterijama ne uspe da blagovremeno prepozna i savlada napad patogena. Dakle održavanje broja aktivnosti limfocita na visokom nivou je ključ održanja zdravlja.
Aktivna komponenta Immunitee forte su prirodni poli-saharidi koji naučno i klinički dokazano stimulišu proliferaciju (umnožavanje) i aktivnost limfocita.
Vitamin C je od suštinske važnosti za ljude. Vitamin C deluje kao antioksidans, kao zaštita disajnih puteva, ima i antiaterogeno, antikancerogeno, antihipertenzivno, antivirusno, antihistaminsko, imunomodulatorno, oftalmoprotektivno. Pomaže i kod trovanja teškim metalima, kao što su olovo i drugi otrovi.
Cink je esencijalni elemenat za ljudski organizam. Ima značajne biološke funkcije: katalitičku, strukturnu, i regulatornu u više od 200 metaloenzima koji ga sadrže. Ovi enzimi su uključeni u metabolizam nukleinskih kiselina, proteina, ugljenih hidrata i masti, proces stvaranja energije, i mnoge druge važne procese u organizmu. Cink je značajan za regulaciju aktivnosti gena, očuvanje integriteta bioloških membrana i njihovu zaštitu od oksidacije.
Cink je neophodan za rast i razvoj, polno sazrevanje i reprodukciju, čula vida, mirisa i ukusa, regulaciju nivoa insulina, aktivnost imunskog sistema, i deluje antioksidativno.

 Način upotrebe:
Za održavanje visoke funkcije imunskog sistema i smanjenje rizika oboljevanja: 1 kapsula dnevno

Napomene:
Sadržaj kapsule se može rastvoriti u vodi. Ne prekoračiti preporučene doze. Nema poznatih neželjenih dejstava. Ne preporučuje se osobama koje piju inibitore agregacije trombocita i antikoagulantne lekove (na primer Farin i Varfarin).

Sastav:
1 kapsula sadrži:
Suvi ekstrakt korena severnoameričkog ženšena (panaxquinquefolium) .............. 200mg
Vitamin C ......................................................................................................................... 240mg
Cink ..................................................................................................................................... 10mg

Pakovanje: 20 kapsula

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro