Galen Pharm
Korpa

HUMANA MLEKO ZA LAKU NOĆ 600 G

HUMANA MLEKO ZA LAKU NOĆ 600 G
HUMANA MLEKO ZA LAKU NOĆ 600 G
Opis
Dojenje je najbolji način ishrane za bebe do šest meseci starosti. Odluka majke da ne doji svoje novorođenče je štetna po njegovo zdravlje a jednom do..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.573,00 RSD
  • Lager: Nema na lageru
  • Brend: HUMANA
  • Šifra proizvoda: 241166

Dojenje je najbolji način ishrane za bebe do šest meseci starosti. Odluka majke da ne doji svoje novorođenče je štetna po njegovo zdravlje a jednom doneta odluka teško se menja. Nijedna namirnica, uključujući i posebno formulisane proizvode, ne može da obezbedi sve sastojke koje ima majčino mleko i koji se na pravi način mogu obezbediti samo dojenjem.
Odluka o započinjanju dopunske ishrane može biti doneta samo na osnovu saveta zdravstvenih radnika  koji se brinu o zdravlju odojčeta ili majke, a na bazi individualnih i posebnih potreba za rast i razvoj odojčeta. Dojenje, uz upotrebu dopunskih namirnica, treba nastaviti i posle šest meseci života do kraja druge godine starosti deteta.

Humana mleko za laku noć je mlečna formula i preporučuje se kao dopunski obrok ili večernji obrok, jer zahvaljujući heljdi omogućava veću sitost kod beba.

Prelazna mlečna formula za ishranu odojčadi starije od 6 meseci. 

Način primene:

Mlečnu formulu pripremati prema uputstvu sa pakovanja.

Sastav:

  • Sa GOS (galakto-oligosaharidima) – prebiotskim materijama prisutnim i u majčinom mleku: podstiču razvoj zdrave crevne flore.
  • Sa heljdom: za dugotrajnu sitost i lako varenje, sa omega-3 masnim kiselinama: promovišu optimalan razvoj mozga i nervnih ćelija.
  • Bez glutena.

OBRANO MLEKO, BILJNA ULJA (PALMINO, ULJANE REPICE,SUNCOKRETOVO), LAKTOZA, FRUKTOZA, GALAKTO-OLIGOSAHARIDNI SIRUP(IZ MLEKA), SKROB, MALTODEKSTRIN, 5% PREŽELATINIZIRANOG PIRINČANOGBRAŠNA, 4% HELJDINIH PAHULJICA, EMULGATOR: SOJALECITIN, KALCIJUMKARBONAT,KALCIJUM-ORTOFOSFAT, NATRIJUM-CITRAT, MEŠAVINA VITAMINA(VITAMIN C, VITAMIN E, NIACIN, PANTOTENSKA KISELINA, VITAMIN A,VITAMIN B6, VITAMIN B1, VITAMIN B2, FOLNA KISELINA, VITAMIN K1,BIOTIN, VITAMIN D3, VITAMIN B12), VANILIN, KALIJUM-CITRAT,MAGNEZIJUM-KARBONAT, GVOŽĐE-DIFOSFAT, L-TIROZIN, CINK-OKSID,BAKAR-SULFAT, MANGAN-SULFAT, KALIJUM-JODAT, NATRIJUM-SELENAT.

Pakovanje: 600g

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro