Galen Pharm
Korpa

HUMANA MLEČNA INSTANT KAŠA ZA LAKU NOĆ SA CELIM ZRNOM ŽITA I BANANOM 200 G

HUMANA MLEČNA INSTANT KAŠA ZA LAKU NOĆ SA CELIM ZRNOM ŽITA I BANANOM 200 G
HUMANA MLEČNA INSTANT KAŠA ZA LAKU NOĆ SA CELIM ZRNOM ŽITA I BANANOM 200 G
Opis
Dojenje treba nastaviti i posle navršenih 6 meseci bebe sve do kraja druge godine starosti deteta. Uz majčino mleko postepeno treba uvoditi namirnice ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

484,55 RSD

Cena u apotekama: 550,62 RSD

Vaša ušteda 66,07 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: HUMANA
  • Šifra proizvoda: 26667
  • Vaša ušteda: 66,07

Dojenje treba nastaviti i posle navršenih 6 meseci bebe sve do kraja druge godine starosti deteta. Uz majčino mleko postepeno treba uvoditi namirnice koje se uobičajeno koriste u porodičnoj ishrani.
Uvođenje novih namirnica u ishranu odojčeta starijeg od 6 meseci uskladiti sa preporukama zdravstvenih radnika kvalifikovanih za brigu o zdravlju odojčadi i male dece, a na bazi individualnih potreba za rast i razvoj svakog odojčeta.

Humana mlečna kašica za laku noć sa celim zrnom žita i bananom je mlečna dopunska hrana za odojčad stariju od 6. meseca i malu decu na bazi celog zrna žitarica i sa bananom. Sadrži mleko prilagođeno ishrani odojčadi iznad 6 meseci, sve neophodne vitamine i Vitamini A, C, D, folna kiselina, cink i bakar doprinose normalnoj funkciji imunskog sistema. Kalcijum i fosfor doprinose pravilnom rastu i razvoju kostiju kod dece. Gvožđe doprinosi normalnoj funkciji crvenih krvnih zrnaca. Kalijum doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog i mišićnog sistema. Jod doprinosi normalnom rastu dece. 

Sastav:
Bez dodatih šećera*, aroma boja i konzervanasa.
Sadrži gluten.
*Proizvod sadrži samo šećer prirodno prisutan u sastojcima kašice.
Humana mlečna kašica za laku noć sa celim zrnom žita i bananom, hrana za odojčad i malu decu je napravljena od približno 24 g svežih banana u 100 g Humana praha za kašicu.
Sadržaj je u skladu sa EU direktivama.

Pakovanje: 200 g

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro