Galen Pharm
Korpa

HUMANA 2 MY PACK 800 G

HUMANA 2 MY PACK 800 G
HUMANA 2 MY PACK 800 G
Opis
Dojenje je najbolji način ishrane za bebe do šest meseci starosti. Odluka majke da ne doji svoje novorođenče je štetna po njegovo zdravlje a jednom do..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

2.448,60 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: HUMANA
  • Šifra proizvoda: 30435

Dojenje je najbolji način ishrane za bebe do šest meseci starosti. Odluka majke da ne doji svoje novorođenče je štetna po njegovo zdravlje a jednom doneta odluka teško se menja. Nijedna namirnica, uključujući i posebno formulisane proizvode, ne može da obezbedi sve sastojke koje ima majčino mleko i koji se na pravi način mogu obezbediti samo dojenjem.
Odluka o započinjanju dopunske ishrane može biti doneta samo na osnovu saveta zdravstvenih radnika  koji se brinu o zdravlju odojčeta ili majke, a na bazi individualnih i posebnih potreba za rast i razvoj odojčeta. Dojenje, uz upotrebu dopunskih namirnica, treba nastaviti i posle šest meseci života do kraja druge godine starosti deteta.

Humana 2 sadrži visokokvalitetne hranljive materije i energetski je usklađena sa povećanim nutritivnim potrebama odojčeta starijeg od 6 meseci. Humana 2 može da predstavlja deo raznovrsne ishrane, kao dopunska hrana u slučaju da majčino mleko nije količinski dovoljno ili kao tečni mlečni obrok kada majka više ne doji.

Način primene:

Humana 2 se dozira pomoću priložene originalne merice rastvaranjem u odgovarajućoj količini vode. Pred svaku pripremu jela treba prokuvati vodu i ostaviti je da se ohladi na oko 40°C do 50°C. Prilikom pripreme obroka, 2/3 od potrebne količine vode staviti u odgovarajuću flašicu i dodati odgovarajuću količinu Humana 2 mlečne formule pomoću priložene merice. Nakon toga, potrebno je flašicu zatvoriti i jako promućkati kako bi se dobila mlečna formula. Nakon mućkanja, dodati u flašicu preostalu količinu vode i ostaviti mlečnu formulu da se ohladi na oko 37°C. Pre davanja detetu, proveriti da li je temperatura odgovarajuća. Broj obroka može da varira od onog navedenog na pakovanju, u zavisnosti od potreba deteta.

Sastav:

OBRANO MLEKO, DEMINERALIZOVANA SURUTKA U PRAHU,BILJNA ULJA (PALMINO, ULJANE REPICE, SUNCOKRETOVO, MORTIERELLAALPINA, SADRŽI LECITIN SOJE), LAKTOZA, GALAKTO-OLIGOSAHARIDNI SIRUP(IZ MLEKA), KONCENTRAT PROTEINA SURUTKE, KALCIJUM-KARBONAT,KALIJUM-HLORID, KALCIJUMOVE SOLI ORTOFOSFORNE KISELINE, NATRIJUM-CITRAT,ULJE ŽIVOTINJSKOG POREKLA (RIBLJE ULJE), HOLIN-HIDROGEN TARTARAT,MEŠAVINA VITAMINA (VITAMIN C, NIACIN, VITAMIN E, PANTOTENSKAKISELINA, TIAMIN, VITAMIN A, VITAMIN B6, RIBOFLAVIN, FOLNA KISELINA,VITAMIN K1, BIOTIN, VITAMIN D3, VITAMIN B12), TAURIN, MAGNEZIJUMKARBONAT,INOZITOL, KALIJUM-CITRAT, GVOŽĐE-SULFAT, STABILIZATOR: L(+)-MLEČNA KISELINA, CINK-SULFAT, CITIDIN-5-MONOFOSFAT, URIDIN-5-MONOFOSFAT,ADENOZIN-5-MONOFOSFAT, INOZIN-5-MONOFOSFAT, BAKAR-LIZINKOMPLEKS, GUANOZIN-5-MONOFOSFAT, KALIJUM-JODAT, MANGAN-SULFAT,NATRIJUM- SELENAT.

Pakovanje: 800 g

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro