Galen Pharm
Korpa

HERO PORTIKLA BIB CONNECT MIST GRAY

HERO PORTIKLA BIB CONNECT MIST GRAY
HERO PORTIKLA BIB CONNECT MIST GRAY

Opis

Opis:Zbogom upornim mrljama od špageta! Ova revolucionarna Herobility portikla je više od onoga što možete videti na prvi po gled. Jednostavno je prič..
2.901,36 RSD

MP cena: 3.297,00 RSD

Vaša ušteda: 395,64 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: HEROBILITY
  • Šifra proizvoda: 30893
Pregleda: 75

Opis:
Zbogom upornim mrljama od špageta! Ova revolucionarna Herobility portikla je više od onoga što možete videti na prvi po gled. Jednostavno je pričvrstite na HERO BABY PLACEMENT podlogu magnetima i sačuvajte odeću svojih najmlađih tokom obroka. Ovo se pre svega odnosi na bebino krilo koje većina portikli ne uspeva da pokrije. Čak i kada se koristi samostalno, ova portikla pruža bolju zaštitu zahvaljujući tome što je duža i šira u odnosu na ostale portikle na tržištu. Mek materijal omogućava vašoj bebi da jede bez ometanja. Ova portikla ima širok kengur-džep, bez donjih šavova, koji hvata apsolutno sve. Lako za čišćenje i ispiranje. 

Može da se koristi sa ili bez HERO BABY PLACEMENT podloge. 

Ne izbeljivati, ne peglati, ne čistiti hemijski i ne sušiti u mašini za sušenje veša. Napravljena od pamuka i poliuretana. Pročitajte uputstvo za održavanje sa etikete. 

Pre svake upotrebe pregledajte proizvod i izbacite kod prvih znakova oštećenja ili slabosti radi sigurnosti i zdravlja svog deteta. 

NAPOMENA! Nikada ne koristite mikrotalasnu pećnicu za zagrevanje portikle ili podloge zbog toga što sadrže magnete.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: hero , portikla , bib , connect , mist , gray , bebi , program