Galen Pharm
Korpa

HERO ECO TODDLER ČAŠA (2PACK) BLUE

HERO ECO TODDLER ČAŠA (2PACK) BLUE
DO ISTEKA ZALIHA -60 %
HERO ECO TODDLER ČAŠA (2PACK) BLUE
Opis
Opis:Napravljeno za decu koja su spremna da počnu da piju iz čaše. Napravljena od biljnog materijala, ova čaša ne dodaje hemijski ili neobičan ukus de..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

526,80 RSD

Cena u apotekama: 1.317,00 RSD

Vaša ušteda 790,20 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: HEROBILITY
  • Šifra proizvoda: 30883
  • Vaša ušteda: 790,20

Opis:
Napravljeno za decu koja su spremna da počnu da piju iz čaše. Napravljena od biljnog materijala, ova čaša ne dodaje hemijski ili neobičan ukus dečijem napitku. U potpunosti bez toksičnih materija. HERO ECO TODDLER čaša je obavezan pribor za vašom trpezom.

Čišćenje:
Operite pre prve upotrebe radi obezbeđivanja higijene. Bezbedno za pranje u mašini za sudove. Perite na gornjem stalku mašine za pranje sudova na maksimalno 60°C ili blagom sapunicom odmah posle upotrebe i zatim isperite čistom vodom. Očistite pre svake upotrebe. Imajte na umu da neka hrana (na primer paradajz sos) može promeniti boju proizvoda. Obezbedite ispravno čišćenje i sterilizaciju. Ne koristite abrazivna ili antibakterijska sredstva za čišćenje proizvoda jer ga mogu oštetiti. Ne kuvajte i ne izlažite proizvod temperaturi iznad 90°C jer materijali mogu da promene oblik ili da se deformišu.

Zagrevanje:
Nikada ne sipajte kipuću vodu direktno u čašu. Bezbedno za grejanje u mikrotalasnoj pećnici. Budite dodatno oprezni kada zagrevate tečnost u mikrotalasnoj. Pre serviranja uvek proverite temperaturu tečnosti. Toplota može naškoditi vašem detetu. Ispoštujte vreme grejanja koje je preporučio proizvođač mikrotalasne pećnice. Ne stavljajte proizvod u zagrejanu rernu jer ga to može oštetiti.

Važna informacija:
Ovaj proizvod napravljen je od biljnih materijala koji su osetljiviji na spoljašnje uticaje od standardne plastike i s njim treba postupati pažljivo. Pre svake upotrebe pregledajte proizvod i bacite ga kod prvih zna- kova oštećenja ili slabosti. Nemojte čuvati proizvod na direktnom suncu ili toploti i ne ostavljajte ga da stoji u dezinfekcionom rastvoru („rastvoru za sterilizaciju”) duže nego što je preporučeno jer to može dovesti do slabljenja ili oštećenja materijala od kojih je načinjen.

Pakovanje: 2 HERO ECO TODDLER čaše

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro