Galen Pharm
Korpa

HERBIFIT SIRUP OD ISLANDSKOG LIŠAJA 200ML

HERBIFIT SIRUP OD ISLANDSKOG LIŠAJA 200ML
HERBIFIT SIRUP OD ISLANDSKOG LIŠAJA 200ML

Opis

Delovanje: Sirup islandskog lišaja je dodatak ishrani, koji pomaže kod iritacije sluzokože grla usled suvog kašlja, kao i upale oralne sluznice i ždr..
475,20 RSD

MP cena: 540,00 RSD

Vaša ušteda: 64,80 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: 23489
Pregleda: 8283

Delovanje:
Sirup islandskog lišaja je dodatak ishrani, koji pomaže kod iritacije sluzokože grla usled suvog kašlja, kao i upale oralne sluznice i ždrela. Islandski lišaj sadrži gorke supstance, i značajne količine u vodi rastvorljivih polisaharida, koji imaju sluzna svojstva. Ove supstance deluju zajednički i pomažu kod kašlja. Islandski lišaj se sastoji od osušenih algi vrste Cetraria islandica (L.) Acharius. Cetraria islandica se koristi od davnina za lečenje kašlja. U modernoj fitoterapiji, cenjena je zbog svojih snažnih efekata na sluznicu grla i bronhijalnog stabla, u tretmanu suvog kašlja i inflamacije grla. Islandski lišaj oblaže sluznicu disajnih puteva i na taj način štiti od nepovoljnog učinka suvog kašlja. Nemačka Komisija E odobrila je upotrebu islandskog lišaja u lečenju kašlja, bronhitisa i upale grla i usta.

Sastav:
100 g sirupa islandskog lišaja sadrži: Islandski lišaj (dekokt) - Cetraria islandica L. i Parmeliaceae - Lichenes. Ostali sastojci su: saharoza, natrijum benzoat (konzervans) i aroma narandže.

Način primene:
Odrasli uzimaju 15 ml sirupa, 3 puta dnevno.
Deca uzimaju 5 ml sirupa, 3 puta dnevno.
Novorođenčad uzimaju 2,5 ml sirupa, 3 puta dnevno.

Pakovanje: 200ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.