Galen Pharm
Korpa

GLINA ZA UNUTRAŠNJU UPOTREBU 150G

GLINA ZA UNUTRAŠNJU UPOTREBU 150G
GLINA ZA UNUTRAŠNJU UPOTREBU 150G
Opis
Glina, zahvaljujući velikoj energetskoj snazi i visokom procentu minerala i oligoelemenata, poboljšava imunitet organizma. Takođe, glina snažno čisti ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

750,00 RSD

Glina, zahvaljujući velikoj energetskoj snazi i visokom procentu minerala i oligoelemenata, poboljšava imunitet organizma. Takođe, glina snažno čisti organizam upijanjem i izbacivanjem toksina koji su, po tradicionalnoj istočnjačkoj medicini, uzročnici svih bolesti. Glina ne ostavlja hemijske zaostatke u organizmu, pa se može smatrati ekološkim proizvodom.Negativni efekti gline su nepoznati.

Način primene:
Ako se glina uzima preventivno, poželjno je uzimati je šest nedelja na prelazu dva godišnja doba, a ostalih meseci po deset dana (kada se pije i glina i voda). Pravite pauze od 15 dana. Postupak pripreme gline je uvek isti - svako veče jednu punu kafenu kašičicu gline potopiti u čašu vode i poklopiti. Dakle, glina sa vodom treba da prenoći. Glina se uvek pije pola sata pre jela, kad stomak ne vari hranu.

Kod različitih oboljenja preporučuje se sledeći način upotrebe: tri nedelje piti i vodu i glinu - jedna nedelja pauze. I tako naizmenično i stalno. Starije i osetljivije osobe treba da predviđenu dnevnu količinu gline podele na tri dela, sa malo više vode.

Kod akutnih stanja (trovanja i sl.), glinu treba piti tri puta dnevno po jednu punu kašičicu, dakle i glinu i vodu ili svakih sat samo vodu iznad gline. Glina treba da odstoji u vodi najmanje 15 minuta, a najbolje sat pre upotrebe.

Napomene:

  •   Glinu nikada ne pripremati u i sa metalnim sudovima.
  •   Glina jednom iskorišćena je za bacanje.
  •   Terapija podrazumeva kombinovano uzimanje gline (pije se i aplikuje)
  •   Vremenska distanca između uzimanja gline i leka mora biti najmanje dva sata.
  •   Glina se potapa u prokuvanu (ohlađenu) ili mineralnu, negaziranu vodu.

Pakovanje: 150g

 

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro