Galen Pharm
Korpa

FORTINN PRAŠAK KESICE A30

FORTINN PRAŠAK KESICE A30
AKCIJA OD 28.09-30.09.2021.
FORTINN PRAŠAK KESICE A30

Opis

FORTINN - Prvi pravi regenerator zglobne hrskaviceDelovanje:FORTINN predstavlja formulaciju sa bioaktivnim kolagenim peptidima koji se dobijaju iz hi..
3.437,28 RSD

MP cena: 3.906,00 RSD

Vaša ušteda: 468,72 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: INNVENTA
  • Šifra proizvoda: 245157
  • Vaša ušteda:: 468,72
Pregleda: 12266

FORTINNPrvi pravi regenerator zglobne hrskavice

Delovanje:
FORTINN
predstavlja formulaciju sa bioaktivnim kolagenim peptidima koji se dobijaju iz hidrolizovanog kolagena. Posebnim enzimskim procesom dalje hidrolize dobijaju se proteini sa kratkim lancima (striktno određene dužine, optimalne za resorpciju). Najnovija istraživanja pokazuju da zavisno od veličine molekula i dužine lanaca, kolageni peptidi pokazuju ogromnu razliku u dejstvu i efikasnosti na stimulaciju ćelija hrskavice i sintezu nove hrskavice u odnosu na ostale hondroprotektore. Namenjen je osobama sa bolovima u zglobovima, sa degeneracijom hrskavice, sa otežanom pokretljivošću zglobova, osobama koje pate od gojaznosti, koje žele da očuvaju funkciju svojih zglobova, sportistima i onima koji se rekreativno bave sportom. Preventivno se koristi u cilju usporavanja i smanjivanja razvoja degenerativnih promena koje nastaju u toku procesa starenja. Vitamin C poboljšava iskoristljivost kolagenih peptida u organizmu, zahvaljujući kome dobijamo kolagen čvrste strukture.

Sastav:
1 kesica FORTINN praška sadrži 5g specifičnih bioaktivnih kolagenih peptida goveđeg porekla i 0,12 g acerole (prirodan izvor vitamina C) – od toga 30 mg vitamin C.

Način primene:
Jedna kesica dnevno razmućena u čaši vode ili soka.

Pakovanje: 30 kesica

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro

Nisam robot!