Galen Pharm
Korpa

FLUFSAN PELENE GAĆICE VELIČINA M A14

FLUFSAN PELENE GAĆICE VELIČINA M A14
FLUFSAN PELENE GAĆICE VELIČINA M A14
Opis
PULL ON pelene gaćice su oblikovane kao donji veš i omogućavaju maksimalnu zaštitu kod slučajeva srednje i teže inkontinencije. Zbog svog specifičnog ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.125,65 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: FLUFSAN
  • Šifra proizvoda: 237957

PULL ON pelene gaćice su oblikovane kao donji veš i omogućavaju maksimalnu zaštitu kod slučajeva srednje i teže inkontinencije. Zbog svog specifičnog dizajna pogodne su za osobe koje su aktivne i često u pokretu.

Ne vide se ispod odeće, što pruža dodatnu diskretnost, udobnost i sigurnost pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Nose se kao donji veš, a mekani i elastični rubovi omogućavaju lako prijanjanje pelena i njeno prilagođavanje telu korisnika.

Karakteristke:

Breathable- Flufsan pelene gaćice poseduju spoljašnji sloj materijala koji omogućava da koža diše i vazduh cirkuliše, što sprečava neželjenu vlažnost kože.
Sistem za brzo upijanje – koji omogućava upijanje velike količine tečnosti u kratkom vremenskom periodu, ali tako da površina pelene ostane suva, a samim tim i koža.
Odour Stop System- svaka pelena poseduje antibakterijsko upijajuće jezgro koje onemogućava razvoj bakterija i neprijatne mirise.
Pelene imaju jezgro od celuloze sa superupijajućim delom koji doprinosi povećajnoj moći upijanja.

Veličina Medium
Obim struka 70-100cm
Komada u pakovanju 14

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro