Galen Pharm
Korpa

FLASTER ANTIREUMATSKI BOLEX 2X3

FLASTER ANTIREUMATSKI BOLEX 2X3
-10 %
FLASTER ANTIREUMATSKI BOLEX 2X3

Opis

Specijalno dizajniran flaster za postepeno oslobađanje aktivnih supstanci tokom 12 sati, Bolex flaster lokalno pospešuje cirkulaciju i dovodi do olakš..
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
405,00 RSD
450,00 RSD
Pregleda: 9505

Specijalno dizajniran flaster za postepeno oslobađanje aktivnih supstanci tokom 12 sati, Bolex flaster lokalno pospešuje cirkulaciju i dovodi do olakšanja kod bolnih stanja. Preporučuje se kod išijasa, lumbaga, bolova u mišićima i zglobovima.

Delovanje:
Flaster sadrži: Kapsaicin koji se vezuje za VR-1 receptore što podstiče lučenje endorfina, prirodnih analgetskih supstanci, deluje antiinflamatorno i podstiče cirkulaciju i povećava temperaturu na mestu nanošenja – lokalno antireumatsko dejstvo;
Metil salicilat koji deluje kao iritans i izaziva hipermiju kože, dejstvo slično kapsaicinu; zatim Mentol koji ima svojstvo isparavanja sa površine kože, hladi bolno mesto i deluje anestezirajuće; Rhubarb extract (Rheum officinale L.) koja se široko primenjuje u kineskoj tradicionalnoj medicini, hladi mesto na koje se nanosi, vrši detoskikaciju i ublažava posledice kod rana i opekotina kao i Safflower (Carthamus tinctorius L.) koja pospešuje cirkulaciju i ublažava hronični bol.

  • Brz efekat,
  • produženo delovanje,
  • jednostavna primena.

Sastav:
Kapsaicin, Metil salicilat, MentolRhubarb extract (Rheum officinale L.), Safflower (Carthamus tinctorius L.)

Način primene:
Očistiti i osušiti kožu pre stavljanja flastera. Otvoriti pakovanje, izvaditi flaster, skinuti sa njega zaštitni sloj i zalepiti na bolno mesto jednom do dva puta dnevno.

Napomena:
Ne preporučuje se stavljanje na oštećenu kožu, rane ili individualno osetljivu kožu.

Pakovanje: 2 kesice po 3 flastera, dimenzije 7x10 cm

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.