Galen Pharm
Korpa

FEMISAN A PLUS MACA KAPSULE A60

FEMISAN A PLUS MACA KAPSULE A60
FEMISAN A PLUS MACA KAPSULE A60
Opis
Femisan A kapsule sa zlatnom makom se preporučuju kod:Cista na jajnicimaMioma na matericiPoremećaja menstrualnog ciklusaBolnih menstruacijaEndometrioz..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

2.310,00 RSD

Cena u apotekama: 2.625,00 RSD

Vaša ušteda 315,00 RSD

Femisan A kapsule sa zlatnom makom se preporučuju kod:

  • Cista na jajnicima
  • Mioma na materici
  • Poremećaja menstrualnog ciklusa
  • Bolnih menstruacija
  • Endometrioze
  • PCOS - sindroma policističnih jajnika
  • Fibrocističnih promena u dojkama
  • Ženske neplodnosti - steriliteta
  • Ranica na grliću materice
  • PMSa

Delovanje:
Virak
 olakšava predmenstrualne simptome, bolne menstruacije izazvane poremećajima kao što su endometrioza, adenomioza, miomi na materici ili infekcije. Odličan je u skupljanju krvnih sudova, želuca i creva, zbog visokog procenta tanina. Zato nije efikasan samo kod ženskih tegoba, već i kod poremećaja organa za varenje, čireva, dijareje i krvarenja. Dokazano je da ima antitumorno dejstvo.

Hajdučka trava je poznata još iz antičkog perioda, hajdučica je spazmolitik – ublažava grčeve i bol, naročito u donjem stomaku, pa je veoma efikasna kod menstrualnih bolova ili nelagodnosti koje izazivaju druga oboljenja reproduktivnih organa.

Neven - I biljka i cvet imaju jako antimikrobno dejstvo. Neven smiruje upale i veoma je efikasan u zaceljivanju rana i opekotina. Ne samo da pomaže kod poremećaja ženskih reproduktivnih organa, već pomaže i kod gastrointestinalnih poremećaja – čireva, zatvora i parazita. Odličan je diuretik i ta osobina naročito dolazi do izražaja tokom PMS-a, kada pomaže kod izbacivanja viška vode iz organizma.

Crveni zdravac  - Ova biljka je u narodu poznata kao donosilac zdravlja i dugovečnosti. Zdravac smanjuje nadutost, što je još jedan od simptoma PMS-a. Pomaže zarastanje rana i opekotina, balansira krvni pritisak i deluje kao blagi sedativ. Ima jaka antioksidantna svojstva, pomaže organizmu da se oslobodi slobodnih radikala i tako jača imunitet. Uništava mikrobe i štiti jetru.

Zlatna maka potiče iz surovih predela Anda, gde vekovima odoleva ekstremnim vremenskim uslovima. U tradicionalnoj medicini koristi se preko 2000 godina kao lek za mnoge bolesti, za jačanje organizma i otpornost. Smatra se da maka efikasno otklanja simptome reumatizma, stimuliše metabolizam i otklanja depresiju. Jača pamćenje, efikasno eliminiše posledice stresa i post-traumatskih poremećaja, pomaže kod anemije, zadržavanja vode u organizmu i alkoholizma. Maka podiže nivo energije, balansira hormone i jača plodnost - kako žena, tako i muškaraca. Pomaže ženama tokom reproduktivnog perioda života, ali i tokom perimenopauze i menopauze.

Rusomača reguliše krvni pritisak i jača srce. Veoma efikasno zaustavlja krvarenje i zaceljuje rane i opekotine. Pomaže kod menstrualnih i predmenstrualnih tegoba, produženog krvarenja i poremećaja ciklusa.

Cink  igra krupnu ulogu u brojnim biološkim funkcijama: reguliše metabolizam, genetsku aktivnost, funkcije kostiju i mišića, mentalne funkcije, štiti ćelije, pomaže rast i razvoj, utiče na zdravlje očiju i vida, reguliše nivo insulina, aktivnost imunog sistema, ima antioksidantno dejstvo, štiti zdravlje kože... Cink je takođe neophodan za održavanje hormonalnog balansa i plodnost, kod žena i kod muškaraca.

Način primene:
Terapijski: 2 puta dnevno po 2 kapsule pre obroka. Kapsule progutati, ili sadržaj rastvoriti u čaši vode, toplog čaja, ili soka.

Preventivno: 2 puta dnevno po 1 kapsula pre obroka. Kapsule progutati, ili sadržaj rastvoriti u čaši vode, toplog čaja, ili soka.

Napomena:
Preparat ne treba koristiti u toku trudnoće.

Sastav:
1  kapsula sadrži:
Suvi ekstrakt herbe virka (Alchemilla vulgaris L.) 4:1 ......................... 150 mg
Suvi ekstrakt herbe hajdučke trave (Achillea millefolium L.) 4:1 ........ 75 mg
Suvi ekstrakt herbe zdravca (Geranium macrorrhizum L.) 4:1 ........... 75 mg
Suvi ekstrakt korena zlatne make (Lepidium meyenii) 4:1 .................. 50 mg
Suvi ekstrakt herbe rusomače (Capsella bursa-pastoris L.) ................ 22,5 mg
Cink (cink citrat trihidrat) .......................................................................... 2,5 mg

Pakovanje: 60 kapsula

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro