Galen Pharm
Korpa

DR LUKIĆ ZEOLIT I SODA BIKARBONA KESICE A15

DR LUKIĆ ZEOLIT I SODA BIKARBONA KESICE A15
DR LUKIĆ ZEOLIT I SODA BIKARBONA KESICE A15
Opis
ZEOLIT I SODA BIKARBONA za uklanjanje nečistota sa voća i povrća Delovanje:Pranje voća i povrća pod mlazom tekuće vode ne može ukloniti pesticide (her..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

226,28 RSD

Cena u apotekama: 257,14 RSD

Vaša ušteda: 30,86 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: DR LUKIĆ
  • Šifra proizvoda: 30776
  • Vaša ušteda:: 30,86

ZEOLIT I SODA BIKARBONA za uklanjanje nečistota sa voća i povrća 

Delovanje:
Pranje voća i povrća pod mlazom tekuće vode ne može ukloniti pesticide (herbicide, insekticide, rodenticide, fungicide), teške metale (olova, žive, arsena, kadmijuma...), toksine, kao i druge nečistote. Zato je potrebno voće i povrće (plodove, semenke, koren stabla, listove, cvetove) koje se koristi u ishrani pre upotrebe tretirati zeolitom i sodom bikarbonom.
Zeolit je prirodni materijal koji se ponaša kao molekularni sunđer koji upija radioaktivne elemente, teške metale, pesticide, kao i ostale zagađivače vode, vazduha i zemljišta.
Soda bikarbona ulazi u reakciju sa pesticidima čime omogućuje ispiranje istih sa plodova tretiranih pesticidima. Kombinacijom zeolita i sode bikarbone, i pravilnim tretmanom voća i povrća pre njihovog konzumiranja značajno se smanjuje unos ovih zagađivača u organizam, a time se sprečavaju razna oboljevanja prouzrokovana taloženjem pesticida, teških metala i radioaktivnih elemenata i ostalih zagađivača hrane.

Način upotrebe:
U litar vode razmutiti sadržaj 1-2 kesice, a zatim potopiti prethodno oprano voće ili povrće. Posle najmanje 15 minuta voće ili povrće isprati mlazom hladne vode.

Sastav:
Soda bikarbona 3 g
Zeolit 2 g

Pakovanje: 15 kesica po 5 g

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro