Galen Pharm
Korpa

DR CUBANO PVS PLUS KAPSULE A30

DR CUBANO PVS PLUS KAPSULE A30
DR CUBANO PVS PLUS KAPSULE A30
Opis
Delovanje:PVS plus je dijetetski suplement prirodnog porekla koji se sastoji od algi Spiruline i Hlorele (u odnosu 80% : 20%), urađenog u farmaceutsko..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

2.838,53 RSD

Cena u apotekama: 3.225,60 RSD

Vaša ušteda 387,07 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: DR CUBANO
 • Šifra proizvoda: P479178
 • Vaša ušteda: 387,07

Delovanje:
PVS plus je dijetetski suplement prirodnog porekla koji se sastoji od algi Spiruline i Hlorele (u odnosu 80% : 20%), urađenog u farmaceutskom nivou kvaliteta, gde je kapsula, u dozi od 500 mg. jedinstvene kombinacije algi Spiruline i Hlorele, koja se prvi put u ovakvom obliku pojavljuje na našem tržištu. Sinergijsko i nutritivno dejstvo Spiruline i Hlorele omogućava revitalizirajuće delovaje na naš organizam kao i čišćenje samog organizma od toksina.
Spirulina je cijanobakterija koja ima spiralni oblik (otud i njeno ime) i zelenkasto plave je boje zbog prisustva hlorofila koji joj daje zelenu boju i fikocianin, pigment koji joj daje plavičastu boju. Spirulina je superhrana koja sadrži iznenađujuće raznovrsne hranljive materije: vitamine, minerale, esencijalne masne kiseline, visok nivo proteina, nukleinske kiseline, hlorofil i širok opseg fitohemikalija. Bogata je gvožđem i izuzetan je izvor karotenoida. Zahvaljujući sadržaju u vlaknima i proteinima stvara osećaj sitosti i ublažava apetit. Fikocianin, prisutan u Spirulini, ima efekat stimulacije imunog sistema.
Zbog širokog spektra esencijalnih vitamina i minerala koje ima, spirulina je idealan dodatak ishrani protiv starenja, ima niske zasićene masti, obezbeđuje esencijalne masne kiseline i ima malo kalorija. Posebno je efikasna u slučajevima anemije, demineralizacije i iscrpljenosti, pomaže u oporavku fizičke forme, energije, vitalnosti i detoksikacije organizma. Spirulina je takođe moćan regenerator crevne flore i snažan aktivator staničnih detoksikacionih mehanizama. Hrani i štiti jetru i bubrege. Spirulina kao superhrana pogoduje oporavku organizma u stanju deficijencije izazvane raznim bolestima: nutritivna anemija, snižavanje težine, čišćenje creva i oporavak normalne mikroflore, za hronične bolesti creva, kolecistitis, kancer debelog creva, kod hroničnih inflamatornih bolesti, AIDS-a, hepatitisa, tuberkuloze, bronhitisa, za bolesti zglobova, osteoporozu i miozitis.
Hlorela alga, vrste Chlorophiceae, bogata je hranljivim sastojcima. Sastoji se od više od 60 % bioraspoloživog proteina sa devet esencijalnih aminokiselina potrebnih za izgradnju proteina i DNK, koji popravljaju oštećena tkiva i jačaju imuni sistem. Sadrži šest članova vitamina B kompleksa (1, 2, 3, 5,6, 12), kao i vitamine A, C, E i K. Veoma je bogata antioksidantima koji neutrališu slobodne radikale. Sadrži minerale kao što su kalcijum, mangan, magnezijum, fosfor i cink, takođe sardži jod, folnu kiselinu i visok procenat gvožđa. 
Jača imunološki sistem, detoksifikuje organizam, ubrzava regeneraciju tkiva, štiti od slobodnih radikala i stimuliše funkcionisanje probavnog sistema. Pored toga, ima dobru zalihu gvožđa, revitalizuje, obezbeđuje energiju i hranljive materije, reguliše crevni prolaz, pomaže u eliminaciji teških metala i ima probiotički efekat, pošto je dokazano da može da poveća laktobacile i bifidobakterije u digestivnom traktu. Spirulina i hlorela sadrže visok stepen sirovih proteina 60-70%, biljnih vlakana, ugljenih hidrata, visoku količinu antioksidanata (B-karoten, zeaksantin, miksoksantofil), C-fikoci- janin, flavonoide, Vitamin E, elemente (Mg, Ca, K, P, Zn, Na, Fe), vitamine (A, B1, B2, B3, B6, B12, folna kiselina) hlorofil, glutamat, aspartat, tirozin, metionin, leucin, fenil alanin, lizin, kao i masne kiseline (palmitinska, stearinska, oleinska, linolenska, Y linolenska...).

Korišćenjem PVS Plus dijetetskog proizvoda možete:

 • Stimulisati i poboljšati imuni sistem
 • Povećati energiju i rešiti se iscrpljenosti
 • Poboljšati krvnu sliku
 • Osloboditi se toksina iz organizma
 • Regenerisati crevnu floru
 • Smanjiti apetit
 • Ubrzati oporavak tkiva
 • Stimulisati pravilno funkcionisanje probavnog sistema

Način primene:
Zdravi ljudi, sportisti i pacijenti sa narušenom funkciom imunskog sistema: 3 x dnevno po jednu kapsulu posle jela.
Onkološki pacijenti: 3 x dnevno po dve kapsule posle jela ISKLJUČIVO u sastavu Kubanskog Eliksira, kao hrane za posebne medicinske namene za potrebe ishrane onkoloških pacijenata.
Kontraindikacije: Osobama preosetljivim na neki od sastojaka, trudnicama, dojiljama, kao i osobama mlađim od 18 godina se ne preporučuje uzimanje ovih suplemenata. Neophodna je prethodna konsultacija sa nadležnim lekarom.

Sastav:
Spirulina (Arthrospira platensis, Phormidace) - 800 mg
Hlorela (Chlorella sp., Chlorellaceae) - 200 mg

Pakovanje: 30 kapsula

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro