Galen Pharm
Korpa

CYSTICLEAN 240MG A10

CYSTICLEAN 240MG A10
CYSTICLEAN 240MG A10
Opis
Akutne i hronične infekcije urinarnog trakta su veoma česte i praćene neprijatnim simptomima kao što su: učestalo mokrenje praćeno peckanjem i bolom, ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

792,00 RSD

Cena u apotekama: 900,00 RSD

Vaša ušteda: 108,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: 10826
  • Vaša ušteda:: 108,00

Akutne i hronične infekcije urinarnog trakta su veoma česte i praćene neprijatnim simptomima kao što su: učestalo mokrenje praćeno peckanjem i bolom, osećaj nedovoljnog pražnjenja i nevoljno mokrenje.

Delovanje:
Cystaclean je posebno efikasan kod dugotrajnih, upornih i ponavljajućih infekcija urinarnog trakta izazvanih bakterijom Escherichia coli koja je jedan od najčešćih uzročnika pomenutih infekcija.
Ovaj preparat deluje i na druge veoma komplikovane i patogene bakterije: - Helicobacter pylori, - Staphylococcus aureus, - Klebsiella pneumoniae, - Pseudomonas aeruginosa i - Proteus mirabilis.
Osim toga, zbog prisustva hipurne kiseline Cysticlean ispoljava i pozitivno dejstvo na gljivična oboljenja izazvana Candidom albicans.
Cysticlean ne ispoljava nikakva neželjena dejstva, može se kombinovati sa drugim lekovima i uzimati u kontinuitetu bez vremenskog ograničenja.
Bezbedan je za upotrebu i kod dece, trudnica i dojilja.
S obzirom na činjenicu da ne sadrži proste šećere može se primenjivati i kod dijabetičara.

Sastav:
Cysticlean kapsula: proantocijanidini tipa A (antiadherentno dejstvo), hipurna kiselina (antibakterijsko i antimikotično dejstvo), bioflavonoidi (antioksidativno, vazoprotektivno dejstvo), vitamini C, A, E, B kompleks (imunostimulatorno dejstvo)
Dejstvo proantocijanidina: 1. Blokada bakterijski receptora na memabrani ćelija urinarnog trakta 2. Promena šipkastog oblika E.coli u sferni 3. Oblaganje bakterijskih cilija.
Indikacije:

  •  Akutne urinarne infekcije (uz antibiotsku terapiju)
  • Hronične urinarne infekcije (monoterapija)
  • Prevencija recidiva urinarnih infekcija (monoterapija).

Način primene: 
1 kapsula na dan.

Pakovanje: 10 kapsula

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro