Galen Pharm
Korpa

CITRINN MG DUO TABLETE A30

CITRINN MG DUO TABLETE A30
CITRINN MG DUO TABLETE A30
Opis
Delovanje:Citrin Mg duo je dodatak ishrani koji sadrži magnezijum iz dva organska izvora: magnezijum-citrata i magnezijum-bisglicinata, koji omogućava..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.035,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: INPHARM
  • Šifra proizvoda: 30717
  • Vaša ušteda:: 87,96

Delovanje:
Citrin Mg duo
 je dodatak ishrani koji sadrži magnezijum iz dva organska izvora: magnezijum-citrata i magnezijum-bisglicinata, koji omogućavaju optimalnu apsorpciju i bioraspoloživost magnezijuma. Magnezijum–citrat i magnezijum–bisglicinat su dobro rastvorljivi u vodi i u želudačnom i crevnom sadržaju, što znači da se ova jedinjenja lako apsorbuju i u velikoj meri dospevaju u krvotok (što je suština velike bioraspoloživosti).
130 mg elementarnog magnezijuma dualnog oblika (Mg-citrat i Mg-bisglicinat) u jednoj tableti CitrIN Mg DUO može značajno da pomogne u prevenciji nastanka i/ili da doprinese suzbijanju: grčeva i slabosti mišića, srčanih aritmija, srčane slabosti i hipertenzije, migrene i drugh oblika glavobolje, nesanice i lošeg kvaliteta sna depresije i anksioznosti umora i slabosti celog organizma, napornih treninga sportista, prevremenog porođaja tj. prevremenih kontrakcija materice, simptoma PMS-a.
Pored magnezijuma, Citrin Mg duo sadrži i vitamine B1 i B6, te zahvaljujući sastavu omogućava normalno funkcionisanje nervnog sistema i mišića kao i normalnu funkciju srca, i preporučuje se u stanjima koja dovode do povećanog gubitka ili potrošnje magnezijuma: dijareja, povraćanje, pojačano znojenje, nepravilna ishrana, alkoholizam, poremećaji apsorpcije, oštećenje bubrega, trudnoća…

Način primene:
Deca starija od 10 godina i odrasli - jedna tableta dnevno.

Sastav:
1 tableta sadrži:
Magnezijum citrat . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 65 mg
Magnezijum bisglicinat . . . . . . . . . . . . . . . 65 mg
Vitamin B6 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1,4 mg
Vitamin B1 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1,1 mg

Pakovanje: 30 tableta

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro