Notice: Undefined index: category in /home/apotekanet/public_html/catalog/model/extension/oct27376.php on line 95Notice: Undefined index: category in /home/apotekanet/public_html/catalog/model/extension/oct27376.php on line 118CHIROCISTIN PRAŠAK A15 | Galen Pharm On-line
Galen Pharm
Korpa

CHIROCISTIN PRAŠAK A15

CHIROCISTIN PRAŠAK A15
CHIROCISTIN PRAŠAK A15
Opis
ChirocistIN je dodatak ishrani koji se preporučuje za kombinovanu primenu sa PolicistIN-om, u cilju pospešivanja dijetetskog tretmana PCOS i insulinsk..
381,48 RSD

MP cena: 433,50 RSD

Vaša ušteda: 52,02 RSD
  • Lager: Nema na lageru
  • Šifra proizvoda: 11483
  • Vaša ušteda:: 52,02
Pregleda: 1777

ChirocistIN je dodatak ishrani koji se preporučuje za kombinovanu primenu sa PolicistIN-om, u cilju pospešivanja dijetetskog tretmana PCOS i insulinske rezistencije.

D-hiro-inozitol, povećavajući osetljivost tkiva na insulin, može regulisati nivo glukoze u krvi pa na taj način doprineti prevenciji metaboličkog sindroma, koji se u velikom broju slučajeva razvije kao nastavak insulinske rezistencije.
Oba aktivna izomera mogu doprineti smanjenju nivoa androgenih hormona. Dodatno, mio-inozitol (jedan od aktivnih sastojaka proizvoda PolicistIN) ostvaruje specifične efekte na jajnike modulirajuci dejstvo FSH koji je značajan u regulaciji normalnog menstrualnog ciklusa i stvaranju jajnih celija.

Mehanizam delovanja: 
-poboljšava insulinsku osetljivost
-smanjuje insulinsku rezistenciju
-smanjuje koncentraciju slobodnog testosterona
-poboljšava iskorišcavanje glukoze
-uspostavlja i normalizuje menstrualni ciklus
-poboljšava stopu trudnoće

Način upotrebe: Sadržaj kesice rastvoriti u čaši vode jednom dnevno.

Pakovanje: 15 kesica


Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro