Delovanje:
Stevia zaslađivač, može da se koristi u pripremi poslastica, kulinarstvu, mogu da ga koriste dijabetičari, bez obzira na to što je dosta slađi od šećera, jer je prirodni zaslađivač. Nedavna istraživanja pokazuju da postoji mogućnost korišćenja Stevie kod ljudi ko..
Delovanje:
Sussina je stoni zaslađivač na bazi saharina i ciklamata. Saharin ima oko 300 puta veću moć zaslađivanja od šećera (saharoze) i nema hranljivu vrednost. Ciklamat je slađi od šećera (saharoze) oko 30 puta, takođe bez nutritivne vrednosti. S..
Delovanje:
Sussina je stoni zaslađivač na bazi saharina i ciklamata. Saharin ima oko 300 puta veću moć zaslađivanja od šećera (saharoze) i nema hranljivu vrednost. Ciklamat je slađi od šećera (saharoze) oko 30 puta, takođe bez nutritivne vrednosti. S..
Delovanje:
Sussina je stoni zaslađivač, na bazi saharina i ciklamata. Saharin ima oko 300 puta veću moć zaslađivanja od šećera (saharoze) i nema hranljivu vrednost. Ciklamat je slađi od šećera (saharoze) oko 30 puta, takođe bez nutritivne vrednosti.Sastav:
Saharin i ciklamat.Način p..