Galen Pharm
Korpa

ORKLA HEALTH

Orkla je vodeći brend robe široke potrošnje u nordijskim i baltičkim regijama,

Više od hiljadu godina ulje jetre bakalar deo je norveške baštine.

 Još od 1645. godine, istraživanja pokazuju da ulje može imati povoljan uticaj na zdravlje.


Brend: ORKLA HEALTH
Mollers Limun je proizvod za jačanje imuniteta, prijatnog ukusa limuna. Delovanje: Prednost ulja jetre bakalara nad ostalim oblicima je njegova stabilnost, bolja i brža apsorpcija, kao i bolja iskorišćenost EPA i DHA u odnosu na ulja bogata Omega-3 masnim kiselinama iz drugih izvora. Priro..
1.662,64 RSD 1.956,05 RSD
Brend: ORKLA HEALTH
Mollers Jabuka je proizvod za jačanje imuniteta, prijatnog ukusa jabuke. Delovanje: Prednost ulja jetre bakalara nad ostalim oblicima je njegova stabilnost, bolja i brža apsorpcija, kao i bolja iskorišćenost EPA i DHA u odnosu na ulja bogata Omega-3 masnim kiselinama iz drugih izvora. ..
1.662,64 RSD 1.956,05 RSD
Brend: ORKLA HEALTH
Mollers Kids je proizvod za jačanje imuniteta, prijatnog voćnog ukusa. Delovanje: Upotreba ulja jetre bakalara tokom prve godine života dokazano je povezana sa smanjenjem rizika za razvoj dijabetesa TIP 1 kod dece.Sa vitaminom A, D, E i važnim omega-3 masnim kiselinama DHA I EPA• DHA dopri..
2.078,25 RSD 2.445,00 RSD
Brend: ORKLA HEALTH
Mollers Total je složen dodatak ishrani koji sadrži optimalnu kombinaciju prirodnih omega-3 masnih kiselina dobijenih iz ribe, kao i vitamine, minerale i antioksidante. Delovanje: Ovi sastojci pomažu u održavanju dobrog zdravlja i važni su za pravilno funkcionisanje organizma. Omega-3 masne kis..
1.683,04 RSD 1.980,05 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)