Galen Pharm
Korpa

ORKLA HEALTH

Orkla je vodeći brend robe široke potrošnje u nordijskim i baltičkim regijama,

Više od hiljadu godina ulje jetre bakalar deo je norveške baštine.

 Još od 1645. godine, istraživanja pokazuju da ulje može imati povoljan uticaj na zdravlje.


Brend: ORKLA HEALTH
Mollers Limun je proizvod za jačanje imuniteta, prijatnog ukusa limuna. Delovanje: Prednost ulja jetre bakalara nad ostalim oblicima je njegova stabilnost, bolja i brža apsorpcija, kao i bolja iskorišćenost EPA i DHA u odnosu na ulja bogata Omega-3 masnim kiselinama iz drugih izvora. Priro..
1.956,05 RSD
Brend: ORKLA HEALTH
Mollers Jabuka je proizvod za jačanje imuniteta, prijatnog ukusa jabuke. Delovanje: Prednost ulja jetre bakalara nad ostalim oblicima je njegova stabilnost, bolja i brža apsorpcija, kao i bolja iskorišćenost EPA i DHA u odnosu na ulja bogata Omega-3 masnim kiselinama iz drugih izvora. ..
1.956,05 RSD
Brend: ORKLA HEALTH
Mollers Kids je proizvod za jačanje imuniteta, prijatnog voćnog ukusa. Delovanje: Upotreba ulja jetre bakalara tokom prve godine života dokazano je povezana sa smanjenjem rizika za razvoj dijabetesa TIP 1 kod dece.Sa vitaminom A, D, E i važnim omega-3 masnim kiselinama DHA I EPA• DHA dopri..
1.956,05 RSD
Brend: ORKLA HEALTH
Moller's Total takođe sadrži niz vitamina i minerala, uključujući vitamine A, B, C, D i E koji podržavaju pravilno funkcionisanje imunog sistema, imaju antioksidativno dejstvo, doprinose boljem funkcionisanju srca i mozga, pomažu vid i jačaju kosti.Delovanje: • EPA i DHA Omega-3 masne kiseline ..
1.980,05 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)