Galen Pharm
Korpa

MEDIZINA NATURA

Delovanje:Dijetetski proizvod koji pomaže kod povišenih vrednosti lipida u krvi, podstiče prirodni proces formiranja i izlučivanja žuči, poboljšava varenje i pomaže regeneraciju jetre.Aktivni princip cinarin povoljno deluje na funkcije jetre i žuči. Preparat se preporučuje, uz odgovarajuću dijetu, k..
780,00 RSD
Beli luk je bogat belančevinama, mastima, aktivnim biološkim jedinjenjima koja sadrže sumpor, vitaminima (C, E, A, D i vitamini grupe B), mineralima (jod, kalijum, natrijum, kalcijum, magnezijum, selen, silicijum, fosfor), organskim kiselinama, azotnim materijama, glikozidom alin, fitosterinima..
660,00 RSD 750,00 RSD
Osobine : L-karnitin je amino kiselina zadužena za transport masti u organizmu, utiče na oslobađanje energije i učestvuje u izgradnji mišice mase. Sintetiše se u organizmu, ali u slučaju pojačane fizičke aktivnosti, kod osoba koje su na dijetalnom režimu ishrane ili vegetarijanaci, potreban je dodat..
990,00 RSD 1.125,00 RSD
Naturaval Forte biljni proizvod na bazi ekstrakata korena odoljena (valerijane) i cvasti hmelja , koji ublažava nemir, napetost i smetnje prilikom uspavljivanja.Način upotrebe: Do 3 kapsule dnevno. 1-2 kapsule 1/2-1 sat pre spavanja, uz jednu pojedinačnu dozu ranije u toku večeri.Ne preporučuje se o..
660,00 RSD 750,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)