Galen Pharm
Korpa

INVENTO HEALTH CARE GROUP

 Biljni zapreminski laksativ namenjen tretmanu hronične opstipacije bilo koje etiologije.Delovanje:Princip delovanja FIBRAID GEL vezivanjem velike količine vode za hidrofilne sluzi iz opne semena azijske bokvice (plantago psyllium) dolazi do povećanja volumena crevnog sadržaja u tankom, a p..
2.242,94 RSD 2.548,80 RSD
Vaginalni sprej gel koji je efikasan za HPV lezije grlića materice.Delovanje:Dokazana efikasnost u:regresiji cervikalnih lezijaregulaciji disbiozeuklanjanju HPV-aepitelizaciji Indikacije:CIN 1 - prevencija i lečenje lezija grlića materice uzrokovanih HPV-omCIN 2/CIN 3 - postoperativna reepiteli..
3.117,31 RSD 3.542,40 RSD
Delovanje:Fleboxar ® krem gel sa diosminom je namenjen za negu kože nogu sa proširenim venama, proširenim i ispucalim kapilarima, otocima, za sindrom teških, umornih i nervoznih nogu.Fleboxar ® krem gel sadrži prirodni mikronizovani kompleks bioflavonoida.Način primene:  Odgovarajuću količin..
884,40 RSD 1.005,00 RSD
Fleboxar krem-gel je jedinstvena formulacija koja omogućava efekte i kreme i gela.Delovanje:Aktivni sastojci Fleboxara, diosmin i hesperidin, imaju jedinstven naučno dokazan mehanizam delovanja u lečenju svih patofizioloških aspekata venskih bolesti, kao i bolesti limfnih sudova i mikrocirkulacije. ..
884,40 RSD 1.005,00 RSD
Levorag emulgel je sredstvo koje pomaže u lečenju analnih fisura.Delovanje:LevoRag je preparat napravljen na biljnoj bazi, deluje ko emolijent i lubrikant, oblaže analne mikrolezije stvarajući zaštitni film, tako obezbeđuje ciljano dejstvo lekovitih ulja drveta slatkog badema, borača i ekstrakta šum..
6.462,72 RSD 7.344,00 RSD
Alpha complex cream se koristi za ublažavanje bola u mišićima i zglobovima.Krema sa pažljivo odabranim aktivnim supstancama: alfa lipoinskom kiselinom, ekstraktom arnike, magnezijum-hloridom, kamforom, metil-salicilatom i etarskim uljima ruzmarina, nane i eukaliptusa. Alpha complex cream se koristi ..
1.148,40 RSD 1.305,00 RSD
C-ex silicone gel  i se koristi za prevenciju ožiljaka kod sveže zaraslih rana kao i za smanjenje istaknutih nezrelih ožiljaka koje zravnava, omekšava i čini ih glatkijim, ublažava svrab i neprijatnost koji prate ožiljke i smanjuje razliku u boji između ožiljka i okolne kože.Delovanje:Enzim ser..
2.534,40 RSD 2.880,00 RSD
Fleboxar H je namenjen za negu kože u analnoj regiji: Aktivni sastojci Fleboxara H, diosmin i hesperidin, imaju jedinstven naučno dokazan mehanizam delovanja u lečenju svih patofizioloških aspekata venskih bolesti i mikrocirkulacije.Primena:smiruje upalni processprečava svrab i krvarenjesmanjuje ose..
884,40 RSD 1.005,00 RSD
Hemoxarr spray je namenjen za ublažavanje simptoma hemoroidalne bolesti i negu kože u analnoj regiji.Primena:smiruje upalni processprečava svrab i krvarenjesmanjuje osećaj bola i nelagodnostiregeneriše oštećeno tkivosprečava ponovnu pojavu simptoma upaleDelovanje:EKSTRAKT LISTA KESTENA Zbog visokog ..
884,40 RSD 1.005,00 RSD
Original Serrapeptase cream svojim optimalnim pH omogućava puno dejstvo enzima serapeptaze, ekstrakta gaveza (10%), pantenola i aloje. Svojim originalnim sastavom omogućava punu delotvornost kod otoka, hematoma, bolova u mišićima, nakon preloma i sportskih povreda.Primena:• otoka i traumatskih stanj..
884,40 RSD 1.005,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)