Galen Pharm
Korpa

INTERMED

Brend: INTERMED
Eva Intima ACTISPERM pH 7,2 - Vaginalni lubrikantni gel indikovan za povećanje šanse začeća.Delovanje:EVA INTIMA® ActiSperm je vaginalni lubrikantni gel koji je pogodan za upotrebu kod žena u reproduktivnom dobu pre odnosa za vaginalno podmazivanje i za stvaranje pogodnog okruženja koje će održavat..
1.570,50 RSD
Brend: INTERMED
Eva Intima Aloe Vera DOUCHE pH 4,2 - Vaginalno ispiranje sa hidratantnim i umirujućim dejstvom.Delovanje:EVA INTIMA® ALOE VERA DOUCHE pH 4,2 sa ekstraktom aloje, dizajniran je da ukloni sve akumulirane hipersekrete i ostatke drugih vaginalnih proizvoda (npr. hidratantni ili podmazujući gelovi), dok..
787,50 RSD
Brend: INTERMED
Eva Intima Baking Soda DOUCHE pH 9,0 - Vaginalno ispiranje za uklanjanje nakupljenog sekreta (leukoreje)Delovanje:EVA INTIMA® SODA BAKING DOUCHE je nežno rešenje za čišćenje vagine i efikasno rastvaranje i uklanjanje fizioloških ili abnormalnih hipersekrecija, posebno proteinske prirode, koje se ak..
787,50 RSD
Brend: INTERMED
Eva Intima BIOLACT Ovules - Vagitorije sa probioticima za lečenje vaginitisa i uspostavljanje normalne vaginalne ravnoteže.Delovanje:Vagitorije sa probioticima za lečenje vaginitisa i uspostavljanje normalne vaginalne ravnoteže.EVA INTIMA® BIOLACT VAGITORIJE su dizajnirano za efikasno i bezbedno usp..
1.230,00 RSD
Brend: INTERMED
Eva Intima Chamomile DOUCHE pH 4,2 - Vaginalno ispiranje sa umirujućim dejstvom.Delovanje:EVA INTIMA® DOUCHE CHAMOMILE pH 4,2 sa ekstraktom kamilice, dizajniran je da ukloni nagomilani sekret i istovremeno da ponudi trenutno i efikasno olakšanje vaginalne sluzokože od simptoma peckanja svraba i irit..
787,50 RSD
Brend: INTERMED
Eva Intima LACTIC GEL pH 3.8 - Vaginalni gel za regulisanje i održavanje vaginalnog pH.Delovanje:Vaginalni gel za regulisanje i održavanje vaginalnog pH.EVA INTIMA® LACTIC GEL sa mlečnom kiselinom i glikogenom je dizajniran da odmah vrati vaginalni pH na njegovu normalnu kiselu vrednost, dok istovre..
1.365,00 RSD
Brend: INTERMED
Eva Intima LACTIC Ovules - Vagitorije za regulisanje i održavanje vaginalnog pH.Delovanje:EVA INTIMA® LACTIC Ovules su vagitorije sa mlečnom kiselinom i glikogenom su formulisane da odmah vrate vaginalni pH na njegovu normalnu kiselu vrednost dok istovremeno poboljšavaju normalnu vaginalnu floru. Is..
1.035,00 RSD
Brend: INTERMED
Eva Intima Lax supozitoije - Supozitorije sa efverescentnim dejstvom za momentalan tretman konstipacije.Delovanje:Eva Intima LAX® su rektalni čepici sa efervescentnim dejstvom koji odmah i prirodno olakšavaju konstipaciju usled čvrste stolice. U isto vreme, olakšavaju napinjanje, osećaj peckanja i b..
1.065,00 RSD
Brend: INTERMED
Eva Intima Post-Menstrual DOUCHE - Vaginalno ispiranje za uklanjanje ostataka menstruacije.Delovanje:Eva Intima Meno-Control vaginalni krem pH 4,5 - Vaginalni krem za jačanje vaginalnog, perinatalnog i perinealnog područja.EVA INTIMA® VAGINALNI KREM je namenjen ženama koje su starije od 40 godina. Z..
1.417,50 RSD
Brend: INTERMED
Eva Intima MOIST GEL pH 5.5 - Vaginalni gel za hidrataciju i ublažavanje simptoma suvoće.Delovanje:EVA INTIMA® MOIST je hidratantni, neiritirajuć i hidrosolubilni gel koji prirodno vrać a normalnu vlagu vagini i vulvi, bez vazelina, a može se koristiti koliko god je potrebno, jer ne sadrži hormon..
1.207,80 RSD
Brend: INTERMED
Eva Intima MOIST LONG ACTING GEL pH 3.0 - Vaginalni gel za dugotrajnu hidrataciju i ublažavanje simptoma suvoće.Delovanje:EVA INTIMA® MOIST LONG ACTING sa hijaluronskom kiselinom odmah obnavlja i dugo održava vlažnost vagine, ublažavajući simptome suvoće kod odraslih žena, a posebno kod žena u me..
1.267,50 RSD
Brend: INTERMED
Eva Intima Normal DOUCHE pH 3,0 - Vaginalno ispiranje sa dezodorantnim dejstvom.Delovanje:EVA INTIMA® NORMAL DOUCHE pH 3,0 sa sirćetom, dizajniran je da ukloni sve nagomilane sekrete i mirise iz vagine uz održavanje acidofilne flore i pH vrednosti na normalnim kiselim nivoima.Nežno čisti vaginalnu ..
787,50 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 15 (2 strana)