Galen Pharm
Korpa

HIMALAYA

HIMALAYA
Brend: HIMALAYA
Adjuvantno sredstvo u terapiji raznih poremećaja funkcije jetre, koje pomaže funkciju jetrinih ćelija i štiti jetru od toksičnih efekata alkohola, lekova i drugih hemijskih supstanci. Liv52 je na tržištu prisutan 52 godine i preko 800 različitih studija je objavljeno o njegovom delovanju. To je&nbs..
931,50 RSD 1.035,00 RSD
Brend: HIMALAYA
Pilex ™ tablete su polikomponentni biljni proizvod. Olakšava tegobe kod spoljašnjih i unutrašnjih hemoroida, koji ne zahtevaju hirušku intervenciju, Pomaže kod proktitisa i fisure anus.Delovanje: Pilex™ tablete doprinose jačanju venskog zida i smanjenju krvarenja. Pomaže ..
918,00 RSD 1.020,00 RSD
Brend: HIMALAYA
Delovanje: Rumalaya gel je biljno mineralni proizvod. Olakšava oporavak nakon povreda, uganuća i pomaže kod bolne ukočenosti zglobova. Doprinosi smirivanju zapaljenja različitog porekla (reumatiodni artritis, ankilozirajući spondilitis, osteoartritis, poliartritis, giht, vanzglobni reumatizam,išija..
486,00 RSD 540,00 RSD
Brend: HIMALAYA
Speman™ tablete su namenjene muškarcima i doprinose njihovom reproduktivnom zdravlju u smislu boljeg kvaliteta spermalne tečnosti i spermograma.Delovanje: Speman™ tablete pomažu bolje funkcionisanje prostate. One ublažavaju propratne tegobe kod dobroćudnog uvećanja prostate. Olakšavaju započinj..
972,00 RSD 1.080,00 RSD
Brend: HIMALAYA
Rumalaya™forte se koristi kao dodatak ishrani, kod pacijenata koji imaju smanjenu pokretljivost, ukočenost i bolove, kao posledice povrede i reumatskih oboljenja.Delovanje:  Rumalaya™ forte doprinosi smanjivanju upalnih procesa:Pomaže oporavak nakon povrede Olakšava pokretljivost ..
796,50 RSD 885,00 RSD
Brend: HIMALAYA
Pomaže u sprečavanju pojave peska i kamena u bubregu i mokraćnim putevima. On je urolitijatik i uroantiseptik, koristi se kao adjuvantno sredstvo u terapiji raznih poremećaja funkcije bubrega i urinarnog trakta. Cystone je biljno – mineralni polikomponentni ajurvedski preparat koji se preko 65 godin..
931,50 RSD 1.035,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)