Galen Pharm
Korpa

BONE-UP MD KESICE A30

BONE-UP MD KESICE A30
BONE-UP MD KESICE A30
BONE-UP MD KESICE A30
BONE-UP MD KESICE A30
BONE-UP MD KESICE A30

Opis

Delovanje:Jedinstvena formula za pomoć kod OSTEOPOROZE.  Klinički dokazanPoboljšava kvalitet i gustinu kostijuSmanjuje razgradnju kostijuBone-UP MD je..
947,23 RSD

MP cena: 1.076,40 RSD

Vaša ušteda: 129,17 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: 28400
  • Vaša ušteda:: 129,17
Pregleda: 1057

Delovanje:
Jedinstvena formula za pomoć kod OSTEOPOROZE. 

 
  • Klinički dokazan
  • Poboljšava kvalitet i gustinu kostiju
  • Smanjuje razgradnju kostiju

Bone-UP MD je kombinacija Kalcijum citrata, Magnezijum citrata, Cink citrata, Vitamina K2 i Vitamina D3 koji utiču na pravilnu i ravnomernu ugradnju kalcijuma u koštani matriks. Samim tim pomaže održavanju integriteta koštanog sistema i zdravlju arterijskog i kardiovaskularnog sistema. Čini kosti  jakim i zdravim.

Kalcijum Citrat: Citratni oblik kalcijuma ne remeti acidobaznu ravnotežu želudca , što je veoma bitno kod pacijenata koji koriste antacide i druge lekove za kontrolu pH. Posebno je bezbedan za pacijente nakon bajpas operacije želudca.  Kalcijum citrat se prevashodno koristi kod pacijenata sa osteopenijom i osteoporozom , ali i za stanja poput hipoparatireoidizma, određenih bolesti mišićnog sistema (latentna tetanija),  niskog nivoa kalcijuma u krvi (dijete). Preporučuje se i osobama koje imaju potrebu za unošenjem dodatnih količina kalcijuma (trudnice, dojilje, žene u postmenopauzi i pacijenata koji koriste lekove poput prednizolona, fenitoina, fenobarbitola).

Vitamin D3: reguliše promet kalcijuma u organizmu i bez njega se kalcijum ne može resorbovati . Takođe igra bitnu ulogu u blokadi oslobađanja  PTH, kao i za normalno funkcionisanje mišićnog i imunog sistema.

Vitamin K2 (MK-7): ovaj vitamin ljudski organizam ne sintetiše, već se unosi hranom. Aktivira dva specifična proteina – osteokalcin (bitan za vezivanje kalcijuma i njegovu ugradnju u koštani matriks) i “matrix GLA protein” čija je uloga u vezivanju i uklanjanju viška kalcijuma iz arterijskih krvnih sudova i hrskavice.  Vitamin K2 (posebno oblik MK-7) je neophodan da bi se uneti kalcijum u organizmu pravilno iskoristio.

Magnezijum citrat: ima blagotvoran uticaj na mnogobrojne funkcije našeg organizma. Deluje kao lepak koji vezuje kalcijum i fosfor u toku izgradnje koštanog matriksa. Sem toga magnezijum je bitan u izgradnji vezivnog ktiva i zglobne hrskavice.

Način Primene:
Jednom dnevno razmutiti kesicu u čaši vode i popiti.

Pakovanje: 30 kesica

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro
Tagovi: bone-up , md , kesice , a30 , kosti , zglobovi , i , mišići