Galen Pharm
Korpa

BIOMED 6 GAIN A18

BIOMED 6 GAIN A18
BIOMED 6 GAIN A18
Opis
Biomed 6 Gain je prirodni preparat namenjen za povećanje telesne mase i poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja.Delovanje:  Dejstvo Biomeda 6 Gain..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

2.171,40 RSD

Cena u apotekama: 2.467,50 RSD

Vaša ušteda: 296,10 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: 12200
  • Vaša ušteda:: 296,10

Biomed 6 Gain je prirodni preparat namenjen za povećanje telesne mase i poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja.

Delovanje: 
Dejstvo Biomeda 6 Gain je bazirano na prirodnom regulisanju metabolizma, koje rezultira povećanjem apetita i boljim iskorišćenjem hranljivih materija, sve do uspostavljanja prirodne metaboličke ravnoteže, koja sprečava da se dobijeni kilogrami izgube. Upotrebom Biomeda 6 Gain dolazi do usporavanja metabolizma i pravilnog razgrađivanja hranljivih materija. Preporučuje se deci, sportistima koji žele da formiraju i modifikuju svoje telo, kao i rekonvalescentima posle teških oboljenja.Preparat blagotvorno deluje protiv smetnji u organima za varenje, pomaže u rešavanju problema malokrvnosti i poboljšava opšte stanje organizma.

Sastav:
80% prirodnog meda i 20 % tinktura lekovitog bilja (Centauri herba-kičica, Gentianae radix-gencijana, Lini semen-lan, Millefoli hebra-hajdučka trava).

Način primene:
Biomed 6 Gain je prijatnog ukusa i mirisa i vrlo je jednostavan za upotrebu. Sadržaj kesice je potrebno razmutiti u 100 ml vode i piti tri puta dnevno, 30 minuta pre svakog obroka. Veoma je bitno koristiti preparat tačno 30 minuta pre obroka zbog uticaja lekovitog bilja na aktivost želuca. Jedno pakovanje sadrži 18 kesica koje su dovoljne za jedan tretman, prilikom koga se dobija do 2 kg. Veličina kesice je pogodna za džep ili tašnu ukoliko ste u pokretu. Biomed 6 Gain mogu uzimati sve osobe bez obzira na pol i uzrast. Naročito ga preporučujemo sportistima koji žele da formiraju i modifikuju svoje telo, kao o deci u razvoju koja nemaju dovoljnu telesnu masu.

Pakovanje: ​18 kesica

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro