Galen Pharm
Korpa

AVARICON HEMOR KREM 20ML

AVARICON HEMOR KREM 20ML
AVARICON HEMOR KREM 20ML
Opis
Distribucija ovog leka preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu doz..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: PHARMANOVA
  • Šifra proizvoda: 243303
  • Cena u apotekama:: 5

Distribucija ovog leka preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu dozvoljena, isključivo u cilju informisanja opšte i stručne javnosti o njegovoj nameni i boljeg upoznavanja sa osnovnim karakteristikama samog leka.


PRAVILNIK O NAČINU OGLAŠAVANJA LEKA, ODNOSNO MEDICINSKOG SREDSTVA (''Sl. Gl. RS", br.79/2010) MOŽETE POGLEDATI
 OVDE.

Pre upotrebe obavezno pročitati uputstvo za upotrebu koje sadrži važne informacije za korisnika.

Sastav:
Prečišćena voda, Poloxamer 407, Macrogol 400, tečni parafin, tečni ekstrakt nevena (Calendula officinalis),  etanol, dekspantenol, suvi ekstrakt  lista hamamaelisa (Hamamelis virginiana), dinatrijum-fosfat dodekahidrat, etarsko ulje pitome nane (Mentha piperita), alantoin, natrijum-hijaluronat, natrijum-dihidrogen fosfat dihidrat, hlorheksidin-diglukonat.

Oblik i sadržaj pakovanja:
AVARICON® HEMOR KREM, 20 ml, tuba sa priloženim aplikatorom

Šta je AVARICON® HEMOR krema i za šta se koristi:
AVARICON® HEMOR KREM deluje zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, koja je u proizvodu prisutna u obliku soli, natrijum hijaluronata. Hijaluronska kiselina je prirodni sastojak, predstavlja fiziološki, sastavni deo vezivnog tkiva. Deluje kao strukturna potpora dajući tkivu tonus i elastičnost. Hijaluronska kiselina pomaže postupku reepitelizacije i obnove tkiva.

AVARICON® HEMOR krem namnenjen je kao pomoćna terapija za otklanjanje tegoba izazvanih spoljašnjim i unutrašnjim hemoroidima, za negu i regeneraciju kože i sluzokože analne regije, pružajući pri tom prijatan osećaj hlađenja.

Upotreba AVARICON® HEMOR krema:
Pre i nakon upotrebe proizvoda operite ruke.
Preporučuje se upotreba 2 do 3 puta dnevno, na čistu analnu regiju. Istisnuti oko 2 cm krema i nanjeti direktno na zahvaćena mesta, poželjno nakon pražnjenja debelog crijeva.
Ukoliko su hemoroidi unitrašnji, aplikator treba pričvrstiti na tubu, skinuti zaštitnu kapicu i aplikovati u anus. Lagano pritiskati tubu tako da krem ravnomerno izlazi kroz bočne otvore aplikatora, a preko zahvaćenih mesta. Laganim okretanjem tube omogućava se ravnomerno razmazivanje krema.
Nakon korišćenja aplikatora, aplikator oprati toplom vodom i blagom sapunicom i obrisati.
Preporučuje se lična upotreba preparata.
Krem je namenjen za odrasle osobe.
Dužina upotrebe zavisi od brzine povlačenja simptoma. Kontinuirana upotreba AVARICON® HEMOR krema ne treba da bude duža od mesec dana.
Morate se obratiti svom lekaru ukoliko simptomi potraju i nema poboljšanja.

Kada ne bi trebalo koristiti AVARICON® HEMOR krem:
U slučaju preosetljivosti na neki od sastojaka proizvoda.

Interakcije sa drugim proizvodima:
Interakcije sa drugim proizvodima nisu poznate, stoga je potrebno posavetovati se sa lekarom pre upotrebe AVARICON® HEMOR krema istovremeno sa drugim medicinskim sredstvima ili lekovima za rektalnu primenu.

Neželjeni događaji:
Primena svih proizvoda za lokalnu primenu, posebno ukoliko je primena dugotrajnamože uzrokovati senzibilizaciju. Ukoliko se to dogodi, obratite se lekaru kako biste započeli adekvatnu terapiju. Ukoliko dođe do neželjenih reakcija koje nisu opisane u ovom uputstvu, obavestite Vašeg lekara.

Upozorenja:
Čuvati van vidokruga dece.
Izbegavati kontakt sa očima. Ne gutati.

Čuvanje:
Proizvod čuvati zatvoren, zaštićen od svetlosti i toplote na temperaturi do 25°C.

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro