Galen Pharm
Korpa

APTAMIL PRONUTRA ADVANCE 1 800G

APTAMIL PRONUTRA ADVANCE 1 800G
APTAMIL PRONUTRA ADVANCE 1 800G
Opis
Naša patentirana formula.50 GODINA ISTRAŽIVANJA ISHRANE U RANOM DOBUNaš tim stručnjaka je proveo više od 50 godina istražujući ishranu u ranom p..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

2.387,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: NUTRICIA
 • Šifra proizvoda: 14024

  Naša patentirana formula.


  50 GODINA ISTRAŽIVANJA ISHRANE U RANOM DOBU


  Naš tim stručnjaka je proveo više od 50 godina istražujući ishranu u ranom periodu života kako bi shvatio kako da najbolje doprinese razvoju beba. Početak života Vaše bebe je posebno vreme. Divno je, ponekad nepredvidivo i – najviše od svega – zauzeto. Imaćete dosta toga na umu i mi želimo da budemo tu za Vas.


  Naša nutritivno kompletna formula*

  Inspirisani našim naučnim otkrićima, razvili smo formulu koja je specijalno formulisana da zadovolji nutritivne potrebe Vaše bebe.

  • DHA (Omega-3)*
  • Bez dodatka palminog ulja
  • *Sadrži DHA kako je propisano za sve formule za odojčad


  VAŽNA NAPOMENA: DOJENJE JE NAJBOLJE ZA BEBE.


  Proizvod je pogodan za posebnu dijetetsku namenu za odojčad od rođenja pa nadalje kada se ne doje ili se dohranjuju. Dojenje (bez dodavanja vode ili drugih namirnica) je najbolji način ishrane za decu do šest meseci starosti. Odluka majke da ne doji svoje novorođenče je štetna po njegovo zdravlje, a jednom doneta odluka teško se menja. Nijedna namirnica, uključujući i posebno formulisane proizvode, ne može da obezbedi sve sastojke koje ima majčino mleko i koji se na pravi način mogu obezbediti samo dojenjem. Namirnica se može koristiti samo uz savet zdravstvenih radnika koji su kvalifikovani da se brinu o zdravlju odojčeta i koji su nezavisni od proizvođača hrane za odojčad i malu decu. Dojenje, uz upotrebu dopunskih namirnica, treba nastaviti i posle šest meseci do kraja druge godine starosti deteta.


  Priprema obroka za Vašu bebu:

  1. Operite ruke i sterilišite sav pribor prema uputstvu proizvođača.

  2. Prokuvajte svežu vodu za piće i ostavite je da se prohladi do 40°C. Odmerite potrebnu količinu vode (prema uputstvu za pripremu obroka) i sipajte u sterilisanu flašicu.

  3. Korišćenjem priložene merice, poravnajte prah pomoću ugrađenog poravnjivača. Ne utiskujte prah.

  4. Dodajte tačan broj ravnih merica praha u vodu. Pogledajte uputstvo za pripremu obroka na pakovanju.

  5. Odmah energično i vertikalno protresite 10 sekundi dok se prah sasvim ne rastvori. Lagano mešanje u krug nije dovoljno.

  6. Rashladiti ispod česme. Proverite temperaturu obroka (37°C). Koristite obrok odmah nakon pripreme i uvek bacite nakon sat vremena.

  7. Očistite sav pribor odmah nakon upotrebe. Nikada nemojte ponovo da koristite ostatke od obroka. Čuvajte pakovanje čvrsto zatvoreno na hladnom (<25°C) i suvom mestu, ne u frižideru. Upotrebite sadržaj pakovanja u roku od mesec dana nakon otvaranja.


  Uputstvo za pripremu:


  Aptamil® 1 PRONUTRA početna formula za odojčad od rođenja nadalje

  Vašoj bebi može biti potrebno više ili manje nego što je prikazano u ovom vodiču.

  VAŽNO: Uvek koristite priloženu mericu. Možda ćemo vremenom promeniti njenu boju.


  Pakovanje: 800g

  Napišite recenziju

  Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
  Loše Dobro