Galen Pharm
Korpa

APTAMIL PROEXPERT COMFORT 1 400G

APTAMIL PROEXPERT COMFORT 1 400G
APTAMIL PROEXPERT COMFORT 1 400G
Opis
DIJETETSKI PROIZVODHrana za posebne medicinske nameneIzbor početne formule za odojčad u slučaju kolika (grčeva) i konstipacije (zatvora)Odojčad, poseb..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.419,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: NUTRICIA
  • Šifra proizvoda: 14065

DIJETETSKI PROIZVOD

Hrana za posebne medicinske namene

Izbor početne formule za odojčad u slučaju kolika (grčeva) i konstipacije (zatvora)

Odojčad, posebno u prvim mesecima svog života, imaju osetljivi gastrointestinalni trakt zato što njihovi organi za varenje još uvek nisu u potpunosti razvijeni i tek razvijaju svoju funkciju. To se manifestuje čestom pojavom kolika (grčeva), konstipacije (zatvora) i regurgitacije (bljuckanja) bilo  kao pojedinačnih simptoma ili udruženo. Svi ovi  poremećaji spadaju u grupu takozvanih - funkcionalnih gastrointestinalnih poremećaja i obično prolaze do navršene prve godine života. 

Aptamil Comfort 1 je adaptirana mlečna formula prilagođena da olakša proces varenja  i omogući adekvatan rast i razvoj Vaše bebe. Jedinstven sastav olakšava probleme sa kolikama (grčevima) i konstipacijom (zatvorom). Ako koristite Aptamil Comfort 1 uočićete da je stolica Vašeg odojčeta mekša i češća kada se uporedi sa stolicom odojčadi koja se hrane drugim formulama za odojčad. Aptamil Comfort 1 je posebno proizveden da zadovolji sve potrebe u ishrani Vašeg odojčeta u prvih šest meseci  života. Nakon navršenih šest meseci preporučuje se postepena zamena Aptamil Comfort 1 sa Aptamil Comfort 2

Pakovanje: 400g

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro