Galen Pharm
Korpa

ALORA TABLETE A20

ALORA TABLETE A20
ALORA TABLETE A20
Opis
Delovanje:ALORA je preparat namenjen lečenju problema izazvanih stresom i anksioznošću: nesanice, nemira, zabrinutosti, depresije, napetosti, problema..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

700,92 RSD

Cena u apotekama: 796,50 RSD

Vaša ušteda 95,58 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ALORA
  • Šifra proizvoda: 243972
  • Vaša ušteda: 95,58

Delovanje:
ALORA je preparat namenjen lečenju problema izazvanih stresom i anksioznošću: nesanice, nemira, zabrinutosti, depresije, napetosti, problema u menstrualnom i periodu menopauze, nervno uzrokovanih problema sa probavom ili povišenim pritiskom i kardiovaskularnim sistemom generalno.
Sadrži ekstrakt biljke Passiflora incarnata, standardizovan prema pravilima Evropske farmakopeje.
ALORA, odnosno Passiflora incarnata, pri uobičajenom doziranju ima anksiolitičko dejstvo, a tek pri visokim dozama pokazuje sedativno delovanje, što znači da otklanja simptome anksioznosti, ali ne umanjuje budnost, koncentraciju i funkcionalnost.
Ako vam predstoji obaveza zbog koje ste pod stresom, imate tremu zbog koje se bojite da ćete zakazati, ALORA je odličan izbor jer će ukloniti napetost ali neće vam poremetiti koncentraciju i "otupiti" čula i misli!
U kliničkom ispitivanju direktnog poređenja ekstrakta pasiflore sa benzodiazepinom (oksazepam), zabeleženo je jednako delovanje na smanjenje anksioznosti. Dakle, ALORA je jednako efektivna kao i lekovi iz grupe benzodiazepina.Ipak, mehanizam delovanja je različit od benzodiazepina, jer je eksperimentalno dokazano da ne deluje preko benzodiazepinskih receptora. Zahvaljujući tome, nema opasnosti od problema koje sa sobom nose benzodiazepini. ALORA se proizvodi u obliku tableta.

Način primene:
Dozira se na sledeći način: Kod problema nervnog porekla (nemir, zabrinutost, depresija, napetost, problemi u menstrualnom i menopauzalnom periodu, nervno uzrokovani problemi sa probavom ili povišenim pritiskom): - uzima se 1 tableta 3 puta dnevno.
Kod nesanice: - uzimaju se 2-3 tablete 1 sat pre odlaska u krevet.ALORA oslobađa od simptoma stresa, vraća prirodni mir organizmu i daje vam priliku da iskoristite svu energiju na pravi način

Pakovanje: 20 tableta

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro