Galen Pharm
Korpa

5-HTP + SAME STRESS&MOOD KAPSULE A15

5-HTP + SAME STRESS&MOOD KAPSULE A15
5-HTP + SAME STRESS&MOOD KAPSULE A15
Opis
Delovanje:5 HTP + SAMe STRESS & MOOD je doza sreće u kapsuli. Ove kapsule serotonina uz dodatak Vitamina B6, Vitamina B12 i inozitola predstavljaju ko..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.640,76 RSD

Cena u apotekama: 1.864,50 RSD

Vaša ušteda: 223,74 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: AMN EURO HEALTH
  • Šifra proizvoda: 26332
  • Vaša ušteda:: 223,74

Delovanje:
5 HTP + SAMe STRESS & MOOD je doza sreće u kapsuli. Ove kapsule serotonina uz dodatak Vitamina B6, Vitamina B12 i inozitola predstavljaju kombinaciju najbitnijih sastojaka koji: brzo podižu nivo raspoloženja, podižu nivo osećaja sreće i efikasno otklanjaju posledice stresa i anksioznosti.
Hormon sreće u kapsuli se preporučuje: za smanje osećaja uznemirenosti, anksioznosti i stresa, za povećanje osećaja sreće.  Serotonin kapsule su dodatak ishrani koji ima klinički dokazane pozitivne efekte kod blažih depresivnih stanja i nesanice. Ove kapsule imaju blagotvorna svojstva i na kontrolu bola, zapaljenske procese, crevnu peristaltiku i dr.

  • 5 HTP (5-hidroksitriptofan) je aminokiselina koja se dobija iz afričke biljke Griffonia simplicifolia i deluje tako što prirodno podiže nivo serotonina (hormon sreće) u organizmu. Serotonin je važan za emocionalna raspoloženja, ponašanje, nervnu i moždanu funkciju, doprinosi opuštanju, smirenosti i boljoj kontroli apetita. Pored toga, serotonin ima i uticaja na normalan i zdrav san, kontrolu bola, zapaljenske procese, crevnu peristaltiku i slično.
  • SAMe (S-adenozil L-metionin) je supstanca koja u našem telu služi kao gorivo za mnoge funkcije. Klinički je dokazano da SAM-e podstiče aktivnost serotonina i drugih supstanci koje su odgovorne za kontrolisanje stresa i popravljanje samopouzdanja. Bojne studije su potvrdile da dodatni unos SAMe smanjuje stres, vraća samopouzdanje i energiju, promovišući balans neurotransmitera koji su odgovorni za zdravo funkcionisanje ćelija nervnog sistema.
  • Vitamin B6, B12 i inositol su podrška za održavanje normalnog mentalnog stanja, dobrog raspoloženja i smanjuju osećaj zamora i iscrpljenosti. Inozitol pripada grupi B vitamina i ima brojne uloge u organizmu. Istraživanjem je utvrđeno da je inozitol efikasna supstanca za borbu protiv depresije, kod poremećaja panike i poremećaja raspoloženja, tako što učestvuje u modulaciji aktivnosti serotonina. Pomaže u regulisanju telesne mase i kontroli apetita, pomaže kod hipertenzije, snižava nivo holesterola. Održava kosu zdravom i sprečava njeno opadanje. Vitamin B6, vitamin B12 i magnezijum doprinose pravilnom funkcionisanju nervnog sistema i psihičkim funkcijama. 

Način primene:
Preporučuje da se konzumira samo jedna tableta dnevno. Preparat deluje već posle 30 minuta, ali u nekim slučajevima kod jako smanjenog nivoa hormona sreće se optimalni rezultati vide tek 7 dana nakon redovne primene.

Sastav:
5-HTP (5-hidroksi-L-triptofan), SAMe (S-adenozol-L-metionin), vitamina B6 (piridoksin), biološki aktivni oblik vitamina B12 (metilkobalamin), magnezijum-citrata, inozitol.

Pakovanje: 15 kapsula

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro