Galen Pharm
Korpa

SOLGAR GENTLE IRON KAPSULE

SOLGAR GENTLE IRON KAPSULE
SOLGAR GENTLE IRON KAPSULE
Opis
Delovanje: Gvožđe je osnovna komponenta za izgradnju hemoglobina i mioglobina, čime učestvuje u transportu tkivnih ćelija kiseonikom. Takođe, gvožđe ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

2.325,46 RSD

Cena u apotekama: 2.642,57 RSD

Vaša ušteda: 317,11 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: SOLGAR
  • Šifra proizvoda: 19348
  • Vaša ušteda:: 317,11

Delovanje:
Gvožđe je osnovna komponenta za izgradnju hemoglobina i mioglobina, čime učestvuje u transportu tkivnih ćelija kiseonikom. Takođe, gvožđe je esencijalni sastojak mnogih enzima koji utiču na metabolizam i stvaranje ATP-a (osnovni izvor energije u organizmu), te sintezu kolagena, neurotransmitera i DNA. Gvožđe nije moguće sintetisati u organizmu, pa ga je neophodno redovno unositi hranom. Neki od simptoma nedostatka gvožđa su umor i nedostatak fizičke snage, slabiji apetit, smanjenje radne sposobnosti, te smanjena otpornost organizma. Posebnu potrebu za nadoknadom gvožđa imaju vegetarijanci, trudnice i žene generativne dobi, osobe s hroničnim bolestima digestivnog trakta ili pojačanog gubitka gvožđa (ulkus, ulcerozni kolitis, Chronova bolest, karcinomi gastrointestinalnog sistema) te osobe koje boluju od nekih infektivnih bolesti uzrokovanih parazitima. Nadoknadu gvožđa potrebno je sprovoditi uz nadzor lekara.

Solgar Gentle Iron je jedinstveno helirano gvožđe u formi bisglicinata koje omogućuje maksimalnu apsorpciju i ne izaziva konstipaciju, pa je idealna nadoknada gvožđa za sve osobe kojima je utvrđen manjak gvožđa, ali i onima kojima nedostaje svežine, te osobama trećeg doba.

Sastav:

  • Gvožđe (gvožđe bisglicinat) - 20 mg

Način primene:
1 tableta uz obrok ili po preporuci lekara

Pakovanje: 90 kapsula

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro