Galen Pharm
Korpa

ŠALJIC PRONASOL F20 200ML

ŠALJIC PRONASOL F20 200ML
ŠALJIC PRONASOL F20 200ML

Opis

Delovanje: U toku izlaganja suncu „pronasol“ izvanredno prehranjuje, čuva i sprečava perutanje vaše kože.Način primene: Da biste se zaštitili od..
856,68 RSD

MP cena: 973,50 RSD

Vaša ušteda: 116,82 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ŠALJIĆ MELEMI
  • Šifra proizvoda: 12889
  • Vaša ušteda:: 116,82
Pregleda: 3982

Delovanje:
U toku izlaganja suncu „pronasol“ izvanredno prehranjuje, čuva i sprečava perutanje vaše kože.

Način primene:
Da biste se zaštitili od opekotina na suncu, pre izlaska na sunčanje premažite čitavu površinu kože sa dosta „pronasola“. U toku dana pre svakog izlaska na sunčanje ponoviti premazivanje kako koža ne bi ostala suva. U slučaju da koža malo pocrveni, „pronasolom“ premazati kožu po završetku sunčanja, a pre spavanja obavezno. Ovakvom upotrebom koža dobija bakarnu boju i ne ljušti se.
Način primene ako ste pocrveneli:
Ukoliko ste „izgoreli“ na suncu i ukoliko vam je koža jako crvena i bez plikova, trebalo bi da se povučete na nekoliko sati u hladovinu i tamponom vate ili tuferom od gaze natopljenim „pronasolom“ namažete ugrožene površine kože. Zapaljeni deo kože se premazuje, vodeći računa da koža ne ostane suva. Ovo činiti sve dok se crvenilo ne povuče.
Način primene ako imate plikove:
Ukoliko vam je koža „izgorela“ i ima plikova, odnosno rana, trebalo bi da prestanete sa sunčanjem dva do tri dana. Noću na rane stavljati četvorostruku gazu natopljenu „pronasolom“, a preko dana vršiti stalno pramazivanje vatom natopljenom istim sredstvom, toliko da koža ne bude suva. Koža će se relativno brzo oporaviti, all ne sme se izlagati suncu bez prethodne upotrebe „pronasola“. Važno je istaći da stavljanjem „pronasola“ na kožu, prestaju bolovi koji uvek prate ovu vrstu opekotina.

Napomena: 
Pre svake upotrebe snažno promućkati.

Pakovanje: 200 ml

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro

Nisam robot!
Tagovi: šaljic , pronasol , f20 , 200ml , telo