Galen Pharm
Korpa

RASTVOR CURAPROX PERIO PLUS REGENERATE CHX 0.09 200ML

RASTVOR CURAPROX PERIO PLUS REGENERATE CHX 0.09 200ML
RASTVOR CURAPROX PERIO PLUS REGENERATE CHX 0.09 200ML
Opis
Delovanje:Tečnost za ispiranje usta Curaprox Perio Plus Regenerate sa 0,09% hlorheksidina pogodna je za kratkotrajnu negu posle hirurških zahvata u us..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.188,00 RSD

Cena u apotekama: 1.350,00 RSD

Vaša ušteda 162,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: CURAPROX
  • Šifra proizvoda: 28673
  • Vaša ušteda: 162,00

Delovanje:
Tečnost za ispiranje usta Curaprox Perio Plus Regenerate sa 0,09% hlorheksidina pogodna je za kratkotrajnu negu posle hirurških zahvata u usnoj duplji. Zahvaljujući dodatku hijaluronske kiseline ubrzava regeneraciju tkiva tokom tretmana. Ovo doprinosi kraćem periodu oporavka.
Unapređena formula proizvoda Curaprox Perio Plus pored hlorheksidina sadrži Citrox sa devet prirodnih bioflavonoida, dobijenih iz gorke narandže. Citrox sadrži devet bioflavonoida iz gorke narandže vrste Citrus aurantium amara. Antiseptički efekti Citrox-a su jači i širi od efekata hlorheksidina. Deluje antigljivično i antivirusno, potpuno je prirodan i nema neželjenih efekata. U kombinaciji sa aminokiselinama Citrox deluje na isti način kao hlorheksidin.
Tečnost za ispiranje Curaprox Perio Plus Regenerate ne sadrži alkohol, zato ne isušuje oralnu sluzokožu. Primerena je za kratkotrajnu upotrebu (do 4 nedelje).

Sastav:
-Hlorheksidin diglukonat 0.09%,
-Patentirani Citrox/P-Complex
-Hijaluronska kiselina

Način primene:
Sa 10ml tečnosti ispirati 60 sekundi, 2 puta dnevno. Koristiti 1 mesec, odnosno prema savetu stručnjaka za oralnu higijenu.

Pakovanje: 200ml

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro