Galen Pharm
Korpa

PROPOMUCIL PRAŠAK 100MG A10

PROPOMUCIL PRAŠAK 100MG A10
-10 %
PROPOMUCIL PRAŠAK 100MG A10

Opis

Herbiko PropoMucil 100 prašak za rastvaranje, zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu, se preporučuje deci i odraslima u cilju očuvanja normalne funkci..
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
224,10 RSD
249,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: PROPOMUCIL
  • Šifra proizvoda: 305116
Pregleda: 1985

Herbiko PropoMucil 100 prašak za rastvaranje, zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu, se preporučuje deci i odraslima u cilju očuvanja normalne funkcije disajnih puteva.

Sastav: 
Smeša sa 20% suvog ekstrakta propolisa, standardizovanog na 12% ukupnih polifenola i sa 20% N-acetilcisteina, aroma limuna, sredstvo za povećanje zapremine-sorbitol, zaslađivač-acesulfam K.

Način upotrebe: 
Deca od 3 do 6 godina: 3 puta dnevno po 1 kesicu praška, rastvorenog u vodi.
Deca od 6 do 12 godina: 2 puta dnevno po 2 kesice praška, rastvorenog u vodi.
Odrasli i deca starija od 12 godina: 2-3 puta dnevno po 2 kesice praška, rastvorenog u vodi.
Sadržaj kesice rastvoriti u pola čaše vode, promešati kašičicom i popiti odmah.

Upozorenja: 
Proizvod ne treba da upotrebljavaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda, kao ni osobe koje boluju od čira na želucu ili dvanaestopalačnom crevu. Ne preporučuje se upotreba ovog proizvoda kod trudnica, dojilja i dece mlađe od 3 godine. Oralne antibiotike treba primenjivati u razmaku od najmanje 2 sata pre upotrebe Herbiko PropoMucil 100 praška. Ukoliko se proizvod istovremeno primenjuje sa lekom Nitroglicerin, moguća je pojava glavobolje kao neželjenog dejstva. Osobe koje boluju od bronhijalne astme ili imaju oslabljenu funkciju disajnih organa, treba da se pre uzimanja Herbiko Propomucil 100 praška konsultuju sa lekarom.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.