Galen Pharm
Korpa

PROBIVAL CHOCO-C-ZN MEDVEDIĆI A20

PROBIVAL CHOCO-C-ZN MEDVEDIĆI A20
PROBIVAL CHOCO-C-ZN MEDVEDIĆI A20
Opis
Česta promena vremena, naglo zahlađenje, polazak dece u vrtiće i škole posle raspusta, i boravak u zatvorenim prostorima predstavlja jedan od ključnih..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

690,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: 4U PHARMA
  • Šifra proizvoda: 240518
  • Vaša ušteda:: 97,63

Česta promena vremena, naglo zahlađenje, polazak dece u vrtiće i škole posle raspusta, i boravak u zatvorenim prostorima predstavlja jedan od ključnih uzroka infekcija u ovo doba godine.
Često i prekomerno pijenje antibiotika koje lekari najčešće propisuju, naročito za vreme zimskih infekcija, mogu da poremete crevnu floru I što je možda opasnije, preteranom upotrebom antibiotika slabi se glavni oslonac zdravlja - imunitet. Iako se uspešno bore protiv loših bakterija koje su izazvale infekciju, antibiotici tiho I nevidljivo istovremeno „ubijaju“ i one dobre bakterije. Što je antibiotik jači, to su veće šanse da se jave stomačne tegobe kod dece.

Delovanje:
Problemi sa varenjem koji se često javljaju zbog uzimanja antibiotika mogu da se pojave za vreme lečenja antibiotikom ili čak i do 8 nedelja posle lečenja. Da bi se izbegli problemi posle upotrebe antibiotika, uzimanje probiotske kulture započnite odmah na početku lečenja antibiotikom i nastavlja se do kraja lečenja. U kliničkoj praksi je dokazano da istovremeno uzimanje probiotika i antibiotika smanjuje rizik od proliva. Međutim, ako su se tegobe već pojavile, uzimanje probiotika omogućava brži oporavak. Da do svega ovog ne bi došlo, savetuje se da se uporedo sa uzimanjem antibiotika počne sa pijenjem probiotika.

  • Probiotik za decu, Probival choco + C + Zn je jedinstvenog oblika čoko medvedića koji deca vrlo rado prihvataju i vole!
  • Sadrži dobre mlečno kiselinske bakterije i bifido bakterije – zovemo ih „dečje bakterije“ jer su prirodni stanovnici crevnog trakta i najbolje ispitane probiotske bakterije.
  • Prebiotik inulin i cink u sastavu doprinose izuzetnoj efikasnosti ovog proizvoda.
  • U skladu sa preporukama SZO i UNICEFA, cink se preporučuje u terapiji akutne dijareje, jer skraćuje vreme trajanja i ublažava simptome.
  • Probiotik za decu Probival Choco + C + Zn, zahvaljujući jedinstvenoj formulaciji, efikasno može pomoći u svim stanjima kada je narušena crevna flora i dođe do dijareje.

Ojačajte crevnu floru i obezbedite Vašoj deci miran stomak i vesele dane!

Sastav:
Jedna čokoladica sadrži 10 milijardi Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis, vitamin C i cink.

Način primene:
Preporučeni dnevni unos za decu do 4 godine je jedna čokoladica dnevno. Deca preko 4 godine mogu uzimati 2 čokoladice dnevno.

Pakovanje: 20 čokoladnih medvedića


 

 

 

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro