Galen Pharm
Korpa

PREGNACARE TABLETE A30

PREGNACARE TABLETE A30
-10 %
PREGNACARE TABLETE A30

Opis

Delovanje: Pregnacare Original tablete predstavljaju optimalnu kombinaciju 19 vitamina i minerala, koji su neophodni za pravilan rast i razvoj ploda ..
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
1.130,55 RSD
1.256,17 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: VITABIOTICS
  • Šifra proizvoda: 12331
Pregleda: 3220

Delovanje:
Pregnacare Original tablete predstavljaju optimalnu kombinaciju 19 vitamina i minerala, koji su neophodni za pravilan rast i razvoj ploda i vitalnost majke. Sadrže preporučene doze folne kiseline i vitamina B12, koje su neophodne u periodu pre trudnoće i u prvom trimestru, kako bi se obezbedio pravilan razvoj nervne cevi ploda.
Za kasniji tok trudnoće, neophodne su optimalne doze gvožđa, ali i drugih nutriena kako bi se sprečila pojava malokrvnosti. Pregnacare takođe sadrži i Jod, koji ima veoma bitnu ulogu u psihomotornom razvoju bebe, a tu su još i Vitamini D3 i K, brojni antioksidansi i minerali, koji dodatno doprinose zdravlju majke i ploda.

Sastav:
Vitamin D, vitamin E, vitamin K, vitamin C, vitamini B1, B2, B3, B6, folna kiselina, vitamin B12, biotin, pantotenska kiselina, magnezijum, gvožđe, cink, bakar, selen, jod, prirodni kompleks karotenoida

Način primene:
1 tabletа dnevno uz glavni obrok

Pakovanje: 30 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.