Galen Pharm
Korpa

OMNI BIOTIC PANDA KESICE 30X3G

OMNI BIOTIC PANDA KESICE 30X3G
OMNI BIOTIC PANDA KESICE 30X3G
Opis
Kombinacija probiotskih kultura za imunološki disbalans – za majku i bebu od prvog dana rođenja.Delovanje:U studiji PANDA (Probiotics AND Allergy) koj..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

5.860,80 RSD

Cena u apotekama: 6.660,00 RSD

Vaša ušteda 799,20 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: RESCUE
 • Šifra proizvoda: 24886
 • Vaša ušteda: 799,20

Kombinacija probiotskih kultura za imunološki disbalans – za majku i bebu od prvog dana rođenja.

Delovanje:
U studiji PANDA (Probiotics AND Allergy) koja je sprovedena u Dečijoj bolnici Wilhelmina, u Holandiji, dokazano je da posebna kombinacija probiotičkih bakterija, sadržana u sinbiotiku OMNi BiOTiC® PANDA, tokom trudnoće (od 32. nedelje trudnoće nadalje) i u 1. godini života deteta mogu pozitivno uticati na neuravnoteženi imuni sastav majke i deteta.
OMNi-BiOTiC® PANDA je dodatak prehrani koji sadrži mešavinu crevnih kultura mikroorganizama ljudskog probavnog sistema sa sposobnošću razmnožavanja. Sadrži 3 posebno odabrana, naučno proverena bakterijska soja, koja pomažu kolonizaciju dečijih creva.
Primena:

 • Za sprečavanje nastanka atopijskog dermatitisa kod novorođenčadi
 • Za ublažavanje simptoma atopijskog dermatitisa
 • Za alergije i intolerancije na hranu kod dece i odraslih
 • Za ublažavanje i sprečavanja nastanka kolika (grčeva) kod beba
 • Klinička ispitivanja pokazuju da unos ОМNI-BIОТIC® PАNDA-a tokom poslednja dva meseca trudnoće majke i prvih nekoliko meseci od rođenja bebe ublažava kolike, do 3. meseca starosti i poboljšava njihovu podnošljivost.
 • Upotreba OMNI-BIOTIC®PANDA-a se takođe preporučuje kod osetljivih starijih osoba. Posebno u slučaju intolerancije na hranu, kao i kod onkoloških pacijenata nakon hemioterapije ili radioterapije.

Način primene:
Trudnice: 
Na osnovu sprovedenih studija, u slučaju alergijske predispozicije, preporučuje se primena Omni-Biotic Panda jednom dnevno od početka osmog meseca trudnoće. Sipati sadržaj kesice u 125ml vode (1/2 čaše) i promešati. Ostaviti 10 minuta da dođe do aktivacije, ponovo promešati i popiti.
Odojčad: Da biste pripremili OMNI-BIOTIC® PANDA za vašu bebu, pomešajte 1 kesicu u 2 kašike majčinog mleka ili prokuvane vode i nakapajte pipetom direktno u usta bebe. Preporučuje se da beba uzima OMNI-BIOTIC® PANDA neprekidno u prvoj godini.
Ako ne dojite Vašu bebu: Samo pomešajte 1 kesicu OMNI-BIOTIC®PANDA direktno u bočicu sa adaptiranom formulom. (Pažnja: ne zagrevati tečnost na temperature većoj od 40 stepeni). Molimo Vas da imate u vidu da vaša beba možda neće popiti ceo sadržaj bočice. Stoga podelite hranu na 2 dela, pomešajte ½ kesice OMNI-BIOTIC®PANDA u prvoj porciji i dajte drugu polovinu OMNI-BIOTIC®PANDA-a u drugoj porciji.
Odrasli: 1 kesicu dnevno (3 g) pomešati u približno 100-200 ml mlake vode ili mleka. Pričekati 10 minuta i promešati pre konzumiranja. Preporučuje se popiti na prazan želudac: pre doručka ili odlaska na spavanje.

Sastav:
109 probiotskih kultura u kesici:

 • Lactococcus lactis W58
 • Bifidobacterium lactis W52
 • Bifidobacterium bifidum W23

Ostali sastojci: Pirinčani skrob i maltodekstrin kao hrana za bakterije, tokom faze aktivacije.

Pakovanje: 30 kesica po 3 g

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro