Galen Pharm
Korpa

LITOREX KAPSULE A 30

LITOREX KAPSULE A 30
AKCIJA OD 01.05-30.05.2024.
LITOREX KAPSULE A 30
Opis
Litorex je dijetetski suplement koji efikasno sprečava stvaranje kamena u bubrezima i mokraćnim kanalima, koristeći aktivne sastojke poput ekstrakta h..
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.766,40 RSD

Cena u apotekama: 2.208,00 RSD

Vaša ušteda 264,96 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: NATURA LAB
  • Šifra proizvoda: 39010
  • Vaša ušteda: 264,96

Litorex je dijetetski suplement koji efikasno sprečava stvaranje kamena u bubrezima i mokraćnim kanalima, koristeći aktivne sastojke poput ekstrakta herbe Phyllanthus niruri, magnezijuma, hijaluronske kiseline i vitamina B6. Pruža svestranu podršku zdravlju urinarnog sistema, olakšava eliminaciju kristala soli, sprečava formiranje novog kamena i regeneriše uroepitel, poboljšavajući opšte stanje pacijenata.

Šta je:
Litorex je dijetetski suplement koji koji zahvaljujući svojim sastojcima efikasno deluje u sprečavanju kamena u mokraćnom sistemu i podstiče rad bubrega.

Način delovanja: Litorex deluje inhibitorno na stvaranje kalkulusa (kamenaca) u bubregu i mokraćnim kanalima. Dokazano eliminiše kalkuluse i kristale soli iz urinarnog trakta (oksalati, urati, fosfati, karbonati) i uspešno doprinosi smanjenju simptoma urolitijaze. Ima znatno diuretsko dejstvo i deluje regenerativno na epitel urotrakta.

Litorex je indikovan kod svih pacijenata koji su skloni stvaranju bubrežnog kalkulusa, urolitijaze (prekomerno stvaranje soli u bubrezima) i preventivno nakon uklanjanja kamena iz urinarnog trakta.

Litorex ima i spazmolitičko dejstvo na urinarni trakt, pa time doprinosi smanjenju spazma mokraćnog trakta, smanjenju bolova i olakšanoj eliminaciji bubrežnih kamenaca.

Aktivni sastojci:
- Suvi ekstrakt herbe Phyllanthus niruri – dokazano ometa mnoge faze stvaranja kamenaca:

1) smanjujući agregaciju kristala

2) modifikujući njihovu strukturu i sastav

3) menjajući interakciju kristala sa tubularnim ćelijama što dovodi do smanjene naknadne endocitoze.

- Magnezijum (magnezijum-citrat) – odgovoran za sprečavanje kristalizacije kalcijum oksalata. Magnezijum vezuje oksalate u urinu, citrati vezuju kalcijum iz kalcijum oksalata, što sve vodi sprečavanju stvaranja nerastvorivog kalcijum oksalata.

- Hijaluronska kiselina (natrijum-hijaluronat)
– znatno pogoduje regeneraciji uroepitela i ima lubrikantno dejstvo što je značajno nakon litotripsije. Prirodno hidrira uroepitel dajući mu čvrstinu i elastičnost.

- Vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid) – kod primarne hiperoksalurije preporučuje se unošenje Vitamina B6. Vitamin B6 smanjuje izlučivanje oksalata urinom, a povećava izlučivanje citrata čime se dodatno vrši prevencija stvaranja oksalatnog kamena u bubregu.

Namena: Litorex pruža svestranu podršku zdravlju urinarnog sistema. Efikasno preventivno deluje protiv nastanka ili pogoršanja kamena u mokraćnom sistemu. Kroz stimulaciju diureze, olakšava uklanjanje kristala soli i kamena iz urinarnog trakta, sprečava formiranje novonastalog kamena u bubregu te prirodno hidrira uroepitel, pružajući mu čvrstinu i elastičnost. Osim toga, doprinosi relaksaciji uretera, čime značajno olakšava tegobe prilikom izbacivanja kamena.

Način upotrebe: Jednom dnevno popiti jednu kapsulu sa dosta tečnosti, najbolje ujutru posle obroka. Preporučuje se povećano uzimanje tečnosti u toku uzimanja ovog proizvoda. Proizvod uzimati redovno u intervalu do tri meseca.

Upozorenje: Savetuje se poštovanje preporučene dnevne doze. Osobe koje su osetljive na bilo koji od sastojaka trebalo bi da izbegavaju upotrebu proizvoda. Trudnice, dojilje i osobe mlađe od 18 godina ne bi trebalo da konzumiraju ovaj proizvod. Poseban oprez se preporučuje osobama sa dijabetesom, jer proizvod može da utiče na sniženje nivoa šećera u krvi; stoga se savetuje konsultovanje sa lekarom pre upotrebe. Takođe, osobe koje koriste antikoagulantnu ili antihipertenzivnu terapiju trebalo bi da budu oprezne, s obzirom da ovaj proizvod može da snizi krvni pritisak i produži vreme koagulacije krvi.

Pakovanje: 30 kapsula

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro