Galen Pharm
Korpa

IMUNITINN C+ZN TABLETE A10

IMUNITINN C+ZN TABLETE A10
IMUNITINN C+ZN TABLETE A10
Opis
Delovanje:IMUNITINN C+Zn tablete su dodatak ishrani na bazi vitamina C i cinka. Vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

180,95 RSD

Cena u apotekama: 205,62 RSD

Vaša ušteda 24,67 RSD
  • Lager: Nema na lageru
  • Brend: INNVENTA
  • Šifra proizvoda: 32034
  • Vaša ušteda: 24,67
Delovanje:
IMUNITINN C+Zn tablete su dodatak ishrani na bazi vitamina C i cinka. Vitamin C i cink doprinose normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamin C takođe doprinosi smanjenju umora i iscrplјenosti.
Vitamin C svojim antioksidativnim delovanjem ostvaruje brojne korisne efekte u našem organizmu, stimuliše imuni sistem i borbu protiv respiratornih infekcija, štiti ćelije od oksidativnog stresa i ubzava oporavak nakon infekcije. Doprinosi regeneraciji i zarastanju rana kao i normalnoj funkciji kapilara. Vitamin C povećava apsorpciju gvožđa na nivou creva, formiranje i održavanje kolagena u ciljnim tkivima a svojim dejstvom na nervni sistem, otklanja umor i iscrpljenost.
Cink je mineral koji je vrlo važan za pravilan rast i razvoj organizma koji doprinosi stvaranju i sazrevanju novih ćelija zbog čega ima važnu ulogu u zarastanju rana kao i značajnu ulogu u formranju kostiju. Cink se koristi u prevenciji prehlade, gripa i hroničnih respiratornih infekcija gde dokazano stimuliše imuni sistem, štiti ćelije od slobodnih radikala i ubrzava oporavak nakon infekcije.
Vitamin C i cink svojim sinergističkim dejstvom preveniraju nastanak infekcija, ubrzavaju oporavak i štite organizam od nastanka novih infekcija.

Način primene:
Odrasli: Jedna tabletu dnevno popiti uz čašu vode.

Sastav:
Aktivni sastojci:
Vitamin C (L-askorbinsk akiselina) - 500 mg
Cink (citrat trihidra) - 32.15mg od čega cinka 10 mg

Pakovanje: 10 tableta

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro