Galen Pharm
Korpa

HERO ECO BABY ČINIJA MIST GRAY

HERO ECO BABY ČINIJA MIST GRAY
DO ISTEKA ZALIHA -60 %
HERO ECO BABY ČINIJA MIST GRAY
Opis
Opis:Činija za svaku priliku! Bilo da se radi o pasiranoj banani ili ukusnim špagetama, naš izbor tanjira odgovara svakom obroku koji služite, čineći ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

634,80 RSD

Cena u apotekama: 1.587,00 RSD

Vaša ušteda 952,20 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: HEROBILITY
  • Šifra proizvoda: 30876
  • Vaša ušteda: 952,20

Opis:
Činija za svaku priliku! Bilo da se radi o pasiranoj banani ili ukusnim špagetama, naš izbor tanjira odgovara svakom obroku koji služite, čineći iskustvo ishrane lakšim nego ikad. Svaka činija je ekološki prihvatljiva, proizvedena od kukuruza. Nije važno koliko je vaše dete staro, može se koristiti sa ili bez HERO PLACEMENT podloge.

Operite pre prve upotrebe. Tako obezbeđujete adekvatan stepen higijene. Bezbedno za pranje u mašini za sudove. Perite na gornjem stalku mašine za pranje sudova ili blagom sapunicom odmah posle upotrebe i zatim isperite čistom vodom. Očistite pre svake upotrebe. Imajte na umu da neka hrana (na primer paradajz sos) može promeniti boju proizvoda. Obezbedite ispravno čišćenje i sterilizaciju. Ne koristite abrazivna ili antibakterijska sredstva za čišćenje proizvoda jer ga mogu oštetiti. Izbegavajte otkuvavanje proizvoda jer to može dovesti do njegovog oštećenja.

Važna informacija:
Ovaj proizvod napravljen je od biljnih materijala koji su osetljiviji na spoljašnje uticaje od standardne plastike i s njim treba postupati pažljivo. Nemojte čuvati proizvod na direktnom suncu ili toploti i ne ostavljajte ga da stoji u dezinfekcionom rastvoru („rastvoru za sterilizaciju”) duže nego što je preporučeno jer to može dovesti do slabljenja ili oštećenja materijala od kojih je sačinjen.

Pre svake upotrebe pregledajte proizvod i bacite ga kod prvih znakova oštećenja ili slabosti radi bezbednosti i zdravlja svog deteta. Uvek proverite temperaturu hrane pre hranjenja.

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro