Galen Pharm
Korpa

GUAM TOPLO BLATO OD ALGI PROTIV CELULITA 1000G

GUAM TOPLO BLATO OD ALGI PROTIV CELULITA 1000G
GUAM TOPLO BLATO OD ALGI PROTIV CELULITA 1000G

Opis

Delovanje:Proizvod koji sadrži odabrane sastojke okeanskih algi, a koristi se za eliminaciju celulita, te nakon desetak tretmana uklanja više centimet..
5.834,44 RSD

MP cena: 6.630,05 RSD

Vaša ušteda: 795,61 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: GUAM
  • Šifra proizvoda: 28608
Pregleda: 108

Delovanje:
Proizvod koji sadrži odabrane sastojke okeanskih algi, a koristi se za eliminaciju celulita, te nakon desetak tretmana uklanja više centimetara celulita. Bogat sadržaj morskih minerala i vitamina čine kožu čvrstom i elastičnom.

Način primene:
Pre upotrebe blato dobro promešati, u srednjem sloju po površini kože, obući GUAM sauna pantalone i pričekati 45 min. Za vreme tretmana je normalno da se oseća lagano peckanje prvih 15-20 minuta. Po isteku 45 minuta ukloniti blato s kože ispirajući ga s vodom. Nakon tretmana naneti gel od algi GUAM. Blato se koristi tri dana uzastopno, a zatim svaki treći dan. Pauza nakon desetak tretmana mora biti 20 dana, nakon čega se tretmani mogu ponoviti u istom ili smanjenom broju. Napomena: Kod žena sa proširenim venama i izraženim kapilarima ne preporučuje se korišćenje ovog proizvoda, nego se preporučuje korišćenje hladnog blata GUAM.

Pakovanje: 1000 g

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.