Galen Pharm
Korpa

GLIZIGEN GEL ZA INTIMNU HIGIJENU 250ML

GLIZIGEN GEL ZA INTIMNU HIGIJENU 250ML
GLIZIGEN GEL ZA INTIMNU HIGIJENU 250ML
Opis
Delovanje:GLIZIGEN gel je proizvod namenjen intimnoj higijeni. Glavni aktivni princip je glicirizinska kiselina, koja se koristi u terapiji preko 500..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.869,12 RSD

Cena u apotekama: 2.124,00 RSD

Vaša ušteda 254,88 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: CATALYSIS
 • Šifra proizvoda: 238897
 • Vaša ušteda: 254,88

Delovanje:
GLIZIGEN gel je proizvod namenjen intimnoj higijeni.
Glavni aktivni princip je glicirizinska kiselina, koja se koristi u terapiji preko 5000 godina, a danas je jedan od najčešće korišćenih biljnih aktivnih principa. Ekstrakt glicirizinske kiseline pomaže jačanju imunog sistema. Metodom molekularne aktivacije, razvijenom od strane kompanije Catalysis, znatno se povećava biološka aktivnost glicirizinske kiseline (čak za 41-50%) i doprinosi jačem dejstvu GLIZIGEN proizvoda.
Pravilna intimna higijena žena
Za higijenu intimne regije neophodno je da se koriste sredstva koja su posebno tome namenjena, a ne obične kupke koje nisu prilagođene osetljivoj intimnoj regiji. Za higijenu ove regije ne treba da se koristi sunđer zbog mogućnosti povređivanja osetljive kože/sluzokože. Prilikom održavanja higijene treba voditi računa da bakterije iz analnog dela ne dospeju do vaginalne regije, što se postiže pravilnim smerom prilikom brisanja - od vaginalnog dela ka analnom. Temperatura vode treba da bude prilagođena (mlaka, a ne vruća) kako bi se sprečio razvoj bakterija. Potrebno je dobro oprati vodom i deo između vaginalnih usana i naknadno osušiti peškirom. Ginekolozi ne preporučuju ženama odlazak u saunu, na bazen ili kupanje u moru tokom same menstruacije.
Dnevna intimna higijena
GLIZIGEN gel je prirodan proizvod specijalno formulisan za negu i održavanje higijene intimne regije. Aktivirani oblik glicirizinske kiseline u GLIZIGEN gelu deluje na održavanje higijene, a mlečna kiselina doprinosi održavanju fiziološke pH vrednosti intimne regije. Proizvod je prirodan, ne sadrži sapune, veštačke boje i mirise. Miris i boja proizvoda potiču od vodenog ekstrakta glicirizinske kiseline.

Održavanje fiziološke pH vrednosti intimne regije i normalizacija vaginalne mikroflore (do poboljšanja dolazi već nakon prvog dana primene). Pomaže kod uklanjanja nelagodnosti, iritacije i crvenila uzrokovanih depilacijom, korišćenjem uložaka ili nošenjem sintetičkog donjeg rublja.
GLIZIGEN gel: se lako ispira i ne ostavlja masan film doprinosi osećaju svežine tokom celog dana ne dovodi do nastanka suvoće i iritacije

Preporučuje se:

 • Za dnevnu intimnu higijenu i negu koristiti GLIZIGEN gel 2 puta dnevno.
 • Za vreme menstruacije koristiti gel 4 puta dnevno.
 • Pre i posle seksualnog odnosa - GLIZIGEN gel treba da koriste oba partnera.
 • Tokom trudnoće - doprinosi održavanju vaginalne mikroflore.
 • Prilikom upotrebe lekova protiv bolova ili kontraceptivnih pilula - radi održavanja vaginalne mikroflore.
 • Prilikom upotrebe tampona, uložaka, nakon depilacije bikini zone -sprečava nastanak iritacije.
 • Posle sportskih aktivnosti - sprečava nastanak iritacije intimne regije usled znojenja.
 • Kod odlaska na bazen ili plažu - sprečava poremećaj fiziološke pH vrednosti intimne regije.
 • Za jačanje otpornosti intimne regije.

Način primene: 
Naneti manju količinu gela na intimnu regiju, prvo blago utrljati, a kasnije dobro isprati vodom. Može se koristiti više puta nedeljno, ako je potrebno. U praksi je dokazano da se GLIZIGEN gel dobro podnosi, i da ne izaziva iritacije ili druga neželjena dejstva. Pojava alergijske reakcije može biti posledica preosetljivosti na neki od sastojaka proizvoda.

Pakovanje: 250ml

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro