Galen Pharm
Korpa

GELADRINK ARTRODIET PULVIS

GELADRINK ARTRODIET PULVIS
GELADRINK ARTRODIET PULVIS
Opis
Geladrink Artrodiet je prirodni preparat namenjen zaštiti srca i krvnih sudova, zaštiti i očuvanju zglobova, kao i obnavljanju jetre i žučnih puteva. ..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

5.440,51 RSD

Cena u apotekama: 6.182,40 RSD

Vaša ušteda 741,89 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: GELADRINK
  • Šifra proizvoda: 22591
  • Vaša ušteda: 741,89

Geladrink Artrodiet je prirodni preparat namenjen zaštiti srca i krvnih sudova, zaštiti i očuvanju zglobova, kao i obnavljanju jetre i žučnih puteva. Namenjen je osobama sa rizikom od bolesti srca i krvnih sudova, sportistima (sportske povrede zglobova), kao i osobama sa prekomernom fizičkom aktivnošću.

Delovanje:
Geladrink Artrodiet se preporučuje svim osobama koje nose rizik od bolesti srca i krvnih sudova, jetre i žučnih puteva,dijabetesa i bolesti nerava. Posebno se preporučuje sportistima (zaštita tetiva, ligamenata i mišića) kao i osobama koje se bave prekomernom fizičkom aktivnošću.

Sastav:
Sadrži antihomocisteinsku formulu (vitamin B6, B12 i folnu kiselinu) – koja smanjuje nivo štetnog homocisteina.Visoke vrednosti homocisteina nose za sobom rizik od oboljenja srca i krvnih sudova koji za posledicu imaju zadebljanje i otvrdnjavanje arterija, formirajući idealan teren za nastanak tromba.Povećani homocistein obično je prisutan kod osoba koje boluju od osteoporoze, alcheimerove bolesti, oštećenja očiju, bubrega.
Pored kolagenih peptida koji su kamen temeljac vezivnog tkiva hrskavice, jetre, krvnih sudova, Geladrink Artrodiet sadrži i Sylimarin – ekstrakt gujine trave, koji štiti jetru i žučne puteve.Deluje tako što stimuliše stvaranje proteina u jetri, samim tim olakšava obnavljanje oštećenih krvnih sudova i omogućava normalnu funkciju čitavog organizma.
Pored ova tri glavna sastojka, u Artrodiet preparatu ima i vitamina C,E, D3, Selen i Cink koji deluju kao antioksidanti, štite organizam od toksičnih materija i pomažu dejstvo kolagenih peptida.

Način primene:
Koristi se samostalno, tri meseca zaredom jedna doza dnevno. Tretman je poželjno ponoviti 2-3 puta godišnje.
Takođe, može se koristiti kombinovano sa ostalim Geladrink preparatima.

Pakovanje: 390g

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro