Galen Pharm
Korpa

FRUCTUS ZELENI ČAJ FILTER A20

FRUCTUS ZELENI ČAJ FILTER A20
FRUCTUS ZELENI ČAJ FILTER A20
Opis
Zeleni čaj se pravi od lišća drvenaste biljke Camellia sinensis, rasprostranjene na Dalekom Istoku, posebno u Kini i Japanu. Od 19. veka, uzgoj ove bi..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

78,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: FRUCTUS
  • Šifra proizvoda: 10926

Zeleni čaj se pravi od lišća drvenaste biljke Camellia sinensis, rasprostranjene na Dalekom Istoku, posebno u Kini i Japanu. Od 19. veka, uzgoj ove biljke je proširen na ostale tropske i suptropske predele.

Delovanje:
Dejstvo čaja je utoliko jače, ukoliko čaj ima više kofeina, jer je kofein glavni sastojak čaja, koji draži moždane centre. Time se objašnjava i povećanje sposobnosti učenja, pamćenja i razumevanja. Čaj suzbija i smanjuje zamor i sanjivost, posebno ako je zamor nastao od intenzivnog umnog naprezanja. Čaj pomaže, bodri i krepi, javlja se bolji rad mišića i refleksi su brži i potpuniji. Čaj kofeinom poboljšava disanje, povećava ventilaciju pluća, pa se lakše diše i prijatnije oseća. Čaj pozitivno deluje na krvotok, usled čega je srčani rad pravilniji, jači i bolji. Zbog ogromne količine tanina i drugih srodnih polifenolskih jedinjenja čaj deluje i kao tipična taninska lekovita biljka protiv proliva, upale sluznice i kože, opekotina, za jačanje organizma itd. Čaj je važan protivotrov u slučaju trovanja alkaloidima i teškim metalima.

Sastav:
Usitnjeno lišće zelenog čaja, u kome su zastupljene bioaktivne materije: tein, teobromin, teofilin i eterično ulje.

Način pripreme:
Filter kesicu prelijte sa 2dl vrele vode i posudu poklopite. Nakon 8 - 10 minuta, izvadite filter kesicu. Sveže pripremljeni napitak piti tri puta dnevno, posle jela.

​​Pakovanje: ​20 filter kesica

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro