Galen Pharm
Korpa

ELFI ŠOLJA SA SLAMČICOM 360ML

ELFI ŠOLJA SA SLAMČICOM 360ML
ELFI ŠOLJA SA SLAMČICOM 360ML
ELFI ŠOLJA SA SLAMČICOM 360ML
ELFI ŠOLJA SA SLAMČICOM 360ML
ELFI ŠOLJA SA SLAMČICOM 360ML
ELFI ŠOLJA SA SLAMČICOM 360ML
ELFI ŠOLJA SA SLAMČICOM 360ML
ELFI ŠOLJA SA SLAMČICOM 360ML
ELFI ŠOLJA SA SLAMČICOM 360ML
Opis
Karakteristike:praktična, laka i sigurna za deteomogućava zdrav oralni razvoj100% zaštita od curenjazdravi materijali, BPA freesertifikat za zdravstve..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

657,36 RSD

Cena u apotekama: 747,00 RSD

Vaša ušteda 89,64 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: ELFI
 • Šifra proizvoda: 10786
 • Vaša ušteda: 89,64

Dostupne opcije

Karakteristike:

 • praktična, laka i sigurna za dete
 • omogućava zdrav oralni razvoj
 • 100% zaštita od curenja
 • zdravi materijali, BPA free
 • sertifikat za zdravstvenu ispravnost
 • mogućnost pranja u mašini za pranje sudova
 • za decu 6m +

Elfi šolja sa slamčicom idelan je izbor za svu aktivnu malu decu u razvoju, od 6 meseci i stariju. Podstiče aktivnosti mišića oralnog aparata pri korišćenju slamčice, i tako poboljšava ceokupni oralni razvoj. Možete biti spokojni i uživati u svom izboru, jer je Elfi šolja sa slamčicom napravljena od viskokvalitetnih plastičnih i silikonskih materijala, bez BPA jedinjenja. Iz Elfi šolje sa slamčicom, Vaš mališan će popiti i poslednju kap tečnosti, što mu omogućava zaobljeni položaj silikonske slamčice, koja se spušta do samog dna šolje. Nema više neiskorištenih kapljica!
Rotirajuće izvlačenje i uvlačenje slamčice omogućava njenu stalnu zaštićenost i visok nivo higijene. Pravilno zatvoren poklopac čini Elfi šolju sa slamčicom 100% sigurnu od curenja tečnosti. Ne brinite za slučajne padove ili ispuštanja šolje. Elfi šolja sa slamčicom sadrži i poseban dodatak koji se sastoji od prstena sa trakom za fiksiranje šolje za dečija kolica, nosiljku i sl. Čičak-patent za fiksiranje će Vam pomoći da za par sekundi pričvrstite šolju tamo gde je potrebna, i da izbegnete nošenje dodatnih torbi, nesesera itd. Za prilike kada fiksiranje nije potrebno, dodatak skinite i uživajte u Vašoj Elfi šolji!
Količina tečnosti od 360 ml je idealna mera za hidrataciju Vašeg mališana u toku dana, izabrane aktivnosti, šetnje, itd. Vašu Elfi šolju sa slamčicom možete rastaviti i prati u mašini za pranje sudova, na gornjoj polici. Takođe, donji deo šolje (bez poklopca i dodatka) možete koristiti za zagrevanje tečnosti u mikrotalasnim pećnicama. Elfi šolja sa slamčicom je dostupna u četiri različite boje i dezena: roze, ljubičasta, zelena i plava. Izaberite vašu omiljenu i uživajte u aktivnostima!


Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro