Galen Pharm
Korpa

DR CUBANO KUBANSKI ELIKSIR

DR CUBANO KUBANSKI ELIKSIR
DR CUBANO KUBANSKI ELIKSIR
Opis
Delovanje:Dr Cubano eliksir je višenamenski preparat formulisan za potrebe jačanja odbrambene sposobnosti i podrške u borbi sa bolesti onkoloških i dr..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

5.980,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: DR CUBANO
  • Šifra proizvoda: 32089
  • Vaša ušteda:: 717,60

Delovanje:
Dr Cubano eliksir je višenamenski preparat formulisan za potrebe jačanja odbrambene sposobnosti i podrške u borbi sa bolesti onkoloških i drugih pacijenata, kao i za potrebe jačanja imunog sistema zdravih ljudi i sportista.

Osnovu Dr Cubano eliksira čine biljke anamu, moringa i alge spirulina i hlorela. U njihovom sastavu se nalaze aktivne supstance, nosioci svih benefita, koje zajedno u sinergiji daju najbolje rezultate. Tri proizvoda koja čine Dr Cubano eliksir sačinjena su isključivo od prirodnih sastojaka, moćnih biljaka koje svojim delovanjem podstiču jačanje organizma i očuvanje zdravlja. Dr Cubano eliksir je superiorni imunokompleks kreiran uz podršku kubanskih lekara i akademika sa ciljem da utiče na sveobuhvatno zdravlje i opšte stanje organizma. Prirodni je izvor visokih koncentracija biološki aktivnih komponenati, te je stoga namenjen i onkološkim i drugim pacijenatima sa narušenom funkcijom imunskog sistema.
Koristi se kao dopuna ishrani svih osoba koje imaju pad imuniteta – imunosufienciju:

  • bilo da je u pitanju dopuna ishrani za jačanje imuniteta zdravih osoba ili
  • u sklopu postojeće terapije onkoloških i drugih pacijenata za jačanje organizma i pomoć u borbi protiv bolesti, kada se primenjuje isključivo uz medicinski nadzor.

Način upotrebe preparata razlikuje se kod zdravih osoba i osoba čije je zdravstveno stanje narušeno.

U sastav Dr Cubano eliksira ulazi biljka anamu koja se prvi put pojavljuje registrovana ne samo u Srbiji, već i u Evropi, zatim moringa sa jedinstvenom kombinacijom semena i lista u obliku koji ne postoji na našem tržistu i alge spirulina i hlorela u jednoj kapsuli, što je takođe novina na našem tržistu. 

Svaki od ovih pojedinačnih suplemenata ima drugačiji mehanizam delovanja na funkcionisanje i jačanje imunosistema. Preporučenom upotrebom svih proizvoda zajedno, zahvaljujući sinergiji, postiže se maksimalni učinak na imuno sistem i opšte stanje organizma.

PVA plus – biljka anamu dokazano povećava aktivnost NK ćelija – ćelija ubica čak 100 puta. NK ćelije predstvaljaju prvu liniju odbrane imunog sistema. Njihova osnovna uloga je da prepoznaju i unište inficirane i tumorske ćelije.

PVS plus – spirulina i hlorela su najhranljivije alge na planeti Zemlji koje su ujedno i među najjačim antioksidanatima u prirodu. Njihova uloga je čišćenje organizma od slobodnih radikala i teških metala koji pogoduju razmnožavanju kancerogenih ćelija.

PVM plus – moringa, s razlogom nazvana drvo života, sadrži više od 470 nutrijenata visokih koncentracija, čija uloga je veoma važna u jačanju odbrambenih sposobnosti.

Preporučuje se onkološkim pacijentima i svim osobama koje boluju od hroničnih bolesti, lekari na Kubi preporučuju kao dopunu konvencionalnoj terapiji preporučuju i upotrebu biljnih preparata. 

Način primene:
Faza privikavanja:
Prva nedelja: Po 1 kapsula svakog preparata samo ujutru.
Druga nedelja: 
Po 1 kapsula svakog preparata ujutru i uveče.
Treća nedelja: Po 1 kapsula svakog preparata ujutru, popodne i uveče.
Četvrta nedelja:
- Osobe sa narušenom funkcijom imunog sistema: Po 1 kapsula svakog preparata ujutru, popodne i uveče.
- Onkološki pacijenti: Po 2 kapsule svakog preparata ujutru, popodne i uveče.
Od pete nedelje do kraja tromesečnog ciklusa:
- Osobe sa narušenom funkcijom imunog sistema: Po 1 kapsula svakog preparata ujutru, popodne i uveče.
- Onkološki pacijenti: Po 2 kapsule svakog preparata ujutru, popodne i uveče. PVA plus uzimati 15 minuta pre obroka, a PVM plus i PVS plus nakon obroka

Preporučuje se kontinuirana primena Dr Cubano eliksira u trajanju od 3 meseca, nakon čega se pravi pauza od 15 dana.
Posle pauze se može primenjivati ponovo počevši od faze privikavanja, pa nadalje, uvek iste dužine trajanja, kao i pauze između ciklusa.

Sastav:
Dr Cubano eliksir je kompleksan preparat koga čine tri proizvoda:

PVA plus – sadrži 60 kapsula biljke anamu (jedna kapsula 400mg)

PVM plus – sadrži 60 kapsula biljke moringa (jedna kapsula 500mg, 50% semena i 50% lista)

PVS plus – sadrži 60 kapsula algi spirilune i hlorele (jedna kasula 500mg, 80% spiruline i 20% hlorele) 

Pakovanje: 60 kapsula PVA plus, 60 kapsula PVM plus i 60 kapsula PVS plus


Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro
Tagovi: dr , cubano , kubanski , eliksir , 32089 , imunitet