Galen Pharm
Korpa

CINK-SELEN TABLETE A100

CINK-SELEN TABLETE A100
CINK-SELEN TABLETE A100
Opis
Preparat CINK-SELEN sadrži minerale cink i selen.   Delovanje: CINK je esencijalni oligoelement. Uloga cinka u organizmu je da doprinosi: normaln..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

547,50 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ANAFARM
  • Šifra proizvoda: 10979

Preparat CINK-SELEN sadrži minerale cink i selen.   

Delovanje:
CINK je esencijalni oligoelement. Uloga cinka u organizmu je da doprinosi: normalnoj funkciji imunološkog sistema, održavanju normalnog vida, održavanju normalne kože, kose, nokata i kostiju, normalnoj kognitivnoj funkciji, normalnoj plodnosti i reprodukciji, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i dr. SELEN je esencijalni mikroelement. Uloga selena u organizmu je da doprinosi: normalnoj funkciji štitaste žlezde, normalnoj funkciji imunološkog sistema, održavanju normalne kose i normalnih noktiju, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i normalnoj spermatogenezi. Naša zemlja spada u selenom deficitarno područje, sa niskim unosom selena putem hrane pa se zbog toga preporučuju preparati selena kao dodaci ishrani. 

Sastav:
Preparat ne sadrži gluten, GMO/BSE/TSE supstance, alergene ili druge supstance koje mogu narušiti ljudsko zdravlje. 1 tableta sadrži: 7 mg cinka (cink glukonat) i 30 µg selena (L-selenometionin).  

Način primene:
Deca iznad 12 godina: 1 kapsula dnevno, uz obrok. Odrasli: 1 - 2 tablete dnevno, uz obrok.

Pakovanje: ​100 tableta

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro