Galen Pharm
Korpa

CENTRUM JUNIOR TABLETE A30

CENTRUM JUNIOR TABLETE A30
CENTRUM JUNIOR TABLETE A30
Opis
Delovanje: Dovoljan unos vitamina i minerala je od najveće važnosti upravo u periodu rasta i razvoja dece. Ali, kod pojačanih fizičkih i mentalnih na..

* Cene važe samo za online kupovinu, cene proizvoda u apotekama se mogu razlikovati od cene na internet prodavnici.

1.280,40 RSD

Cena u apotekama: 1.455,00 RSD

Vaša ušteda 174,60 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: CENTRUM
  • Šifra proizvoda: 13179
  • Vaša ušteda: 174,60

Delovanje:
Dovoljan unos vitamina i minerala je od najveće važnosti upravo u periodu rasta i razvoja dece. Ali, kod pojačanih fizičkih i mentalnih napora povećana je i potreba za vitaminima. Stoga je odgovarajući unos ovih vitalnih supstanci važan preduslov za rast, razvoj i zdravlje dece. Mnoga deca su probirljiva kada je hrana u pitanju i često ne vole da jedu voće i povrće. Centrum Junior tablete za žvakanje dnevno značajno doprinosi podmirivanju detetovih potreba za vitaminima i mineralima. Sastav Centrum Junior-a razvijen je na naučnoj osnovi.

Sastav:
Centrum Junior tablete za žvakanje sadrže 18 vitamina i minerala koji su neophodni za zdravu ishranu.Neke materije, kao što su vitamin C i E, kao i mineral selen, pored toga što imaju specifične funkcije u organizmu, deluju i kao antioksidansi koji štite organizam od agresivnih molekula, tzv. slobodnih radikala. Slobodni radikali uglavnom deluju na organizam iz spoljne sredine; njihove povećane koncentracije posledica su aerozagađenja, izduvnih gasova, smoga i UV zračenja.

Način primene:
Deca od 4-12 godina: 1 tableta za žvakanje dnevno. Tablete za žvakanje imaju ukus maline sa limunom. 

Napomena :Centrum Junior ne sadrži veštačke boje, ni glutein. Sadrži aspartam, izvor fenilanina, Ksilitol u velikim dozama može imati laksativni efekat.

Pakovanje: 30 tableta

 

 

 

Napišite recenziju

Napomena: HTML oznake neće biti izvršene i prikazivaće se kao tekst!
Loše Dobro